Rafaelo Varga va participa la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a. Jurnalistul va transmite live toată ceremonia

Publicat: 15 sept. 2022, 18:09 Autor: ileana.ghinea Arhiva
Rafaelo Varga va participa la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a. Jurnalistul va transmite live toată ceremonia

Rafaelo Varga, unul dintre cei mai experimentați jurnaliști de știri din România, realizator al emisiunii „Retrospectiva Săptămânii”, difuzată de Metropola TV în fiecare vineri, de la ora 18:00, va participa la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a. Toate ceremonia care va avea loc luni, 19 septembrie, va putea fi urmărită live pe Metropola TV, începând cu ora 10:00, postul de televiziune pentru care familia, valorile și informația transmisă corect către telespectatorii ei înseamnă misiune.

În paralel, în studioul din București, Fulvia Bogaciu și Edi Pastia, împreună cu invitați de seamă, fini cunoscători ai fenomenului regalității din Marea Britanie, vor comenta evenimentele, într-o serie de ediții speciale de excepție.

„Funeraliile reginei Elisabeta a II a vor fi un moment cu o intensitate extraordinară pentru o lume întreagă. Decesul suveranei Regatului Marii Britanii și Irlandei de Nord, cel mai longeviv monarh britanic, i-a emoționat și i-a adus laolaltă în suflet nu numai pe englezi, dar și pe oameni de pe tot globul, care recunosc în Regina Elisabeta a II a o uriașă personalitate istorică, un lider care a demonstrat, pe parcursul a 70 de ani, o putere impresionantă în slujba poporului său, devotament, credință, diplomație, înțelegere, fermitate, cinste și moralitate.

 
Vom trăi istoria împreună! Metropola TV va fi la Londra în acest moment impresionant, pentru a transmite telespectatorilor informațiile, imaginile și toată încărcătura emoțională din capitala țării care își conduce regina pe ultimul drum. Mă simt onorat că pot participa chiar la fața locului la acest moment istoric. În Marea Britanie, dar și în întreaga lume se încheie o eră și începe alta, iar prezența echipei Metropola TV este una dintre cele mai mari împliniri pentru mine, ca jurnalist și pentru postul nostru de televiziune.”, transmite jurnalistul Rafaelo Varga, trimis special Metropola TV la Londra.
RCS&RDS digital pe canalul 163/123
TELEKOM – canalul 804,
INES IPTV HD, NextGen SD, analog/digital pe canalul 12,
ORANGE TV – canal 38 & Orange TV GO, precum și în rețeaua Vodafone pe canalul 804.
Vezi ce se întâmplă 24 din 24 de ore la Metropola TV pe conturile de Facebook și Youtube ale televiziunii, dar și pe site-ul www.metropolatv.ro. Cele mai frumoase fotografii și cele mai interesante momente din emisiuni, le poți descoperi pe contul de Instagram al stației.
Publicat: 15 sept. 2022, 18:09 Autor: ileana.ghinea Arhiva
Pe aceeași temă