Răzvan Botezatu, ”repetent” la capitolul distanțare fizică! S-a camuflat printre femei, într-un club, și a dansat până dimineață în înghesuială

Publicat: 01 Aug. 2020, 22:00 Vedete

Distanțare fizică? Zero. Distracție maximă? 100%!? Răzvan Botezatu a fost surprins într-un club celebru de la malul mării unde a dansat alături de prietenii lui. Dar… nu oricum!

S-a îmbrăcat casual și a fost surprins de paparazzi CIAO în timp ce se ”legăna” grațios printre celelalte persoane aflate pe ringul de dans din celebrul club de pe litoral unde multe vedete au fost surprinse de-a lungul timpului. Se pare că melodia Ruslanei care se auzea în difuzoare nu l-a dus atât de ”Wild” precum spune piesa, ci mai mult a dat-o într-o ”tărăgăneală” de primă clasă. Mai că aproape nici nu îți dădeai seama că se află un bărbat printre toate domnișoarele din jurul lui!

Răzvan Botezatu spunea în urmă cu ceva timp că statul în casă, din cauza pandemiei de coronavirus, i-a afectat viața socială. Nu a mai avut parte de comunicare directă, i-au lipsit cluburile și prietenii. Dar nu a fost nici prea ”wild” la malul mării, mai ales pe o melodie atât de energică.

Unde mai pui că nici distanțarea fizică nu a fost respectată în club, pesemne că ulterior s-a mediatizat acest caz, după ce aproape 500 de persoane au luat parte la un eveniment unde a cântat Puya. Clubul din Mamaia a fost amendat u 10.000 de lei, după ce mai multe imagini au apărut pe internet. Iar la concert a luat parte și Răzvan Botezatu.

Răzvan Botezatu, pe ”balans” pe ringul de dans

Vedeta a continuat să se distreze cu prietenii la malul mării, în celebrul club de la Mamaia. A făcut ”valuri-valuri” cu mânuța stângă, s-a întors stânga-dreapta și…iată dansul!

Ce voia să facă prima oară Răzvan Botezatu, după ce ieșea din autoizolare

Răzvan Botezatu a renunțat la cariera în televiziune pe care o avea în România și a decis să se mute în Germania, acolo unde are propriile sale proiecte și duce o viață bună.

“Eu abia ce m-am mutat de curând într-un apartament nou și încă nu mi-a venit toată mobila, spre exemplu încă nu mi-a sosit bucătăria și nu pot să gătesc nimic. Mă rezum doar la preparate reci sau la ceva ce pot găti la microunde. Oricum, mi-a prins bine perioada, am profitat puțin și am ținut și un regim.

În altă ordine de idei, pot să spun că m-am plafonat din punct de vedere social, că nu mai am parte de comunicare directă. Cluburile îmi lipsesc, prietenii, iubitul. Dar când ies din casă, primul lucru pe care o să-l fac este sexul:) Apoi să ies la club, să ascult muzica și să beau, să petrec și real nu doar online!”, a declarat Răzvan Botezatu pentru izabelaionita.ro.

Publicat: 01 Aug. 2020, 22:00 Vedete
Pe aceeași temă