Cristi Mitrea nu mai are lipici la gagici! EX-ul Andreei Mantea a făcut balans în club… cu ”roata de rezervă”!

Publicat: 08 aug. 2020, 21:42 Autor: Andreea Voicu Vedete

Distracție în club? Categoric. Dans ritmat cu fratele? Da! ”Lipici la gagici”? … Nu prea! ”Burlacul” Cristi Mitrea a fost prins pe picior de dans într-un club renumit.

Cristi Mitrea pare să nu mai aibă ”lipici la gagici” ca-n ”vremurile bune”, când a participat la un show renumit unde și-a găsit dragostea. Luptătorul a fost surprins de paparazzi CIAO într-un club de la mare, alături de fratele lui, Sorin, dar și cu o gașcă de prieteni.

Ba un dans, ba o vorbă, Cristi Mitrea s-a integrat în atmosferă și a savurat clipe frumoase alături de amicii lui. Dar fostul partener de viață al Andreei Mantea nu a fost la niciun braț alături de vreo domnișoară, ci mai mult ”lupul singuratic„ al grupului. Luptătorul MMA s-a îmbrăcat într-o ținută lejeră, mai ”sport”, și a făcut balans pe ringul de dans, apoi s-a făcut nevăzut printre celelate persoane aflate în local.

Se pare că nu a ascultat de sfatut medicilor, care i-au spus că nu trebuie să facă prea de mult efort, mai ales că în urmă cu un an, în luna august, el a fost nevoit să se opereze de menisc intern și ligamente încrucișate, iar o perioadă s-a deplasat cu ajutorul cârjelor.

Cristi Mitrea și Andreea Mantea s-au întâlnit în show-ul ”Burlăcița”. Luptătorul MMA și practicant de jiu-jitsu brazilian i-a furat inima prezentatoarei TV și chiar au făcut și un copil împreună, un băiețel pe care toată lumea îl adoră!

Andreea Mantea și-a șters tatuajul făcut după emisiunea ”Burlăcița”

Chiar dacă Andreea Mantea și Cristi Mitrea s-au despărțit înainte de nașterea băiețelului lor, situația nu a rămas clară între cei doi. Andreea chiar a început procedura de ștergera a tatuajului pe care l-a făcut împreună cu fostul ei partener, imediat după emisiunea „Burlăcița”, la care au participat amândoi.

„Nu vă faceți tatuaj. Pentru mine a însemnat ceva… care nu mai înseamnă”, a spus Andreea Mantea pe vlogul ei, explicând semnificația tatuajului ales în 2014. „Infinity Times Infinity (infinit multiplicat de un infinit de ori). Toată lumea crede că a însemnat ceva… dar nu a însemnat aia, a însemnat altceva”, zicea ea.

Publicat: 08 aug. 2020, 21:42 Autor: Andreea Voicu Vedete
Pe aceeași temă