Cine este iubitul Andreei Mantea! Fostul partener a făcut dezvăluiri: ”L-am cunoscut și pe actualul ei iubit”

Publicat: 15 Jun. 2021, 11:40 Vedete

Fostul partener al prezentatoarei TV Andreea Mantea, Cristi Mitrea, a făcut o serie de dezvăluiri despre iubitul brunetei. Cine este bărbatul care o face fericită pe una dintre cele mai apreciate persoane din televiziune?

Cristi Mitrea, fostul partener al Andreei Mantea, alături de care are un copil extraordinar, a făcut o serie de dezvăluiri despre viața personală în podcastul lui Cătălin Măruță. Potrivit declarațiilor lui, pe bărbatul îl cheamă Valeriu, iar Cristi Mitrea a avut ocazia să îl cunoască în persoană. Relația lor ar fi de aproape cinci ani! De asemenea, cei doi ar fi fost colegi în același trust.

“L-am cunoscut și pe actualul ei iubit, Valeriu Floricel, ne-am văzut de vreo două ori la Andreea acasă. N-am discutat prea multe! Ce era să discut cu el? Să-i spun că ce face cu el a făcut și cu mine?”, a declarat Cristi Mitrea la podcast-ul “Acasă la Măruță”.

“Nu prea avem ce să vorbim. Nu sunt într-o relație bună cu Andreea acum! Noi ne facem viața un calvar. A fost o vreme când eu nu-i răspundeam la telefon, apoi nu-mi răspundea ea. Am încercat de dragul copilului, dar nu merge”, a mai mărturisit Cristi Mitrea în cadrul interviului, notează Cancan.

Din ce a câștigat Andreea Mantea primii bani

Andreea Mantea provine dintr-o familie modestă care nu a putut să îi ofere foarte multe. Din acest motiv, bruneta și-a luat viața în propriile mâini și a decis să își câștige singură banii. Astfel, la numai 15 ani, vedeta de la Kanal D a lucrat pe un post de picoliță într-un restaurant. Bruneta își aduce aminte cu plăcere de acele vremuri și nu i-a fost niciodată rușine cu ce a făcut.

„Pe la la sfârșitul clasei a IX-a, la începutul vacanței de vară, am luat ziarele și-am căutat printre anunțurile cu oferte de serviciu. Cum eram foarte mică, singurul la care mi-am dat seama că aveam șanse era cel care anunța un post vacant de picoliță într-un restaurant. M-am gătit și m-am prezentat la interviu. Am fost întrebată dacă sunt în stare să duc o tavă plină cu băuturi. Am înghițit în sec și-am zis că: Da. Când mi-au pus tava în brațe, pe tocuri fiind, după trei pași am scăpat-o.

Patroana a fost însă amabilă, mi-a spus că-i place de mine și că mă angajează, chiar dacă n-am experiență. M-am prezentat la serviciu de a doua zi”, a spus vedeta într-un interviu pentru Formula As.

Sursă foto: arhivă Ciao, capturi video Youtube

Publicat: 15 Jun. 2021, 11:40 Vedete
Pe aceeași temă