Andreea Mantea, tare mândră de fiul ei și a lui Cristi Mitrea! Ce a făcut David

Publicat: 16 Jan. 2020, 13:02 Vedete

Frumoasa prezentatoare TV Andreea Mantea este tare mândră de fiul ei și al lui Cristi Mitrea, David Andrei.

Micuțul se află cu mama sa în Turcia. David merge la grădiniță și și-a făcut și prieteni, în timp ce Andreea Mantea prezintă emisiunea ”Puterea Dragostei”.

Andreea Mantea a postat pe rețelele de socializare un videoclip în care îl laudă pe David, fiul ei, pentru creativitatea de care a dat dovadă.

”Mândria este un păcat mare, dar eu astăzi am fost extrem de mândră!!! Mândra de puiul meu! 🙈🥰🥰🥰❤️👏🏻👏🏻👏🏻”, a scris Andreea Mantea.

David nu vrea să se întoarcă în România

Micuțul care merge la o grădiniță particulară cu predare în limba engleză, și-a făcut o mulțime de prieteni și se simte mult mai bine decât în țara în care s-a născut. Cu atât mai mult cu cât tatăl lui, sportivul Cristian Mitrea, vine să-l revadă ori de câte ori are ocazia, iar micuțul revine în România alături de mama lui în weekend-urile când aceasta are filmare pentru emisiunea ”Se strigă darul”.

Andreea Mantea primește lunar 20.000 de euro, onorariu doar pentru a prezenta emisiunea ”Puterea dragostei”, dar se pare că nu este suficient pentru a o face pe brunetă să nu se mai plângă zilnic de faptul că trăiește pe meleaguri străine.

Publicat: 16 Jan. 2020, 13:02 Vedete
Pe aceeași temă