De ce Andreea Mantea nu îi cumpără fiului ei un telefon? David are 8 ani

Publicat: 06 iun. 2024, 10:30 Autor: Soare Raisa Vedete

Andreea Mantea este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV de la noi din țară. Dincolo de cariera de succes, vedeta este o mamă împlinită și vorbește întotdeauna cu emoție despre fiul ei, David, pe care îl crește singură de când s-a despărțit de Cristi Mitrea. Recent, prezentatoarea de la Kanal D a făcut câteva dezvăluiri despre relația pe care o are cu băiatul ei, susținând că David nu are un telefon și nu intenționează să-i achiziționeze unul prea curând. Iată cum și-a justificat Andreea Mantea decizia!

Andreea Mantea și Cristi Mitrea s-au cunoscut în anul 2014, în cadrul emisiunii „Burlăcița’, difuzată pe Antena 1. Relația celor doi a durat aproximativ 6 luni, însă ulterior au decis să meargă pe drumuri separate. După despărțire, fostul luptător MMA a anunțat că prezentatoarea TV este însărcinată. În 2015, Andreea Mantea a sus pe lume un bppiețel, pe nume David, după o operație de cezariană.

După despărțire, Andreea Mantea și Cristi Mitrea nu au mai acordat o nouă șansă poveștii lor de dragoste. Prezentatoarea TV și-a sumat rolul de mamă singură, susținând, la acea vreme, următoarele: „Am decis cu tot sufletul ca acest copil să aibă o linie în dreptul numelui tatălui, pe certificatul de naștere, pentru ca el sa se nască sănătos și să crească armonios, departe de tot calvarul de care fugisem’, potrivit wowbiz.ro.

De ce Andreea Mantea nu-i cumpără fiului de 8 ani un telefon

Andreea Mantea refuză să-i cumpere un telefon fiului ei, David, în vârstă de 8 ani. Prezentatoarea de la Kanald D spune că băiatul este supravegheat în permență, iar în timpul liber poate folosi un telefon mai vechi al acesteia, însă ar prefera să-și dedice atenția activităților în aer liber și ieșirilor cu prietenii.

„Nu are telefon. Pentru ce-i trebuie telefon? Există un șofer, există o doamnă pe care o am acasă dacă nu sunt eu, iar el în rest este tot timpul cu mine, iar când e la școală, e la școală. Dacă e ceva, vorbim prin telefonul școlii. (…)

Am un telefon vechi pe care i-l dau din când în când, are aplicații, intră pe youtube, se joacă Roblox, este actual în ceea ce privește copilăria asta care se întâmplă în momentul de față cu jocuri, cu youtube, dar cu limită. Telefonul nu este al lui, este un telefon vechi pe care îl primește din când în când. Are alte activități, are prieteni, se joacă, descoperă lucruri, ne jucăm împreună, citește foarte mult, nu-i trebuie telefon’, a spus prezentatoarea TV, potrivit playtech.ro.

Ce relație are Andreea Mantea cu fiul ei

Andreea Mantea spune că încearcă să fie o mamă „cool’ în relația cu fiul ei, însă, în egală măsură, l-a învățat pe David să respecte regulile stabilite împreună.

„Eu cred și îmi doresc să fiu și cool, nu știu cât îmi iese, dar îl și controlez, el nu știe, dar îl controlez rău de tot, dar nu simte. Îl las așa să creadă că poate face ce vrea el, dar sunt destul de autoritară. Mă respectă, mă înțelege, are o teamă care vine dintr-un respect’, a adăugat aceasta.

Dacă acum câțva ani David era copleșit de statul de persoană publică al mamei sale, se pare că lucrurile s-au schimbat între timp: „I se pare cool mi-a zis, că la un moment dat îl deranja, iar acum mi-a zis că i se pare cool’.

Sursa foto: Facebook

Publicat: 06 iun. 2024, 10:30 Autor: Soare Raisa Vedete
Am absolvit facultatea de Jurnalism din București. Am lucrat în mai multe redacții precum Antena Stars, Antena 1, Kanal D…...
Pe aceeași temă
×