Andreea Mantea trăiește ca o regină în Istanbul, în vreme ce fiul ei, David, e mai răsfățat decât un sultan!

Publicat: 22 ian. 2020, 21:46 Autor: G. M. Vedete

Andreea Mantea a ajuns să se îmbrace de la magazinele de copii, de dragul fiului ei!

Îndrăgita prezentatoare a emisiunii “Puterea Dragostei” este topită după băiețelul ei, așa că tot timpul liber pe care îl are în Turcia și-l petrece alături de el. Andreea Mantea nu-i refuză nicio dorință micuțului e, așa că David nu iese din casă dacă mămica lui nu se îmbracă la fel că el. 

Andreea Mantea locuiește de aproximativ un an în Istanbul, acolo unde sunt studiourile emisiunii Puterea Dragostei, pe care vedeta o prezintă și înregistrează audiențe uriașe.

Și-a făcut bagajele, și-a luat tot ce avea nevoie și s-a mutat în Istanbul. Bineînțeles, și fiul ei este alături de ea. David merge acolo la o grădiniță specială, s-a adaptat foarte bine.

Ce nu știu mulți este că Andreea se îmbracă de la magazinele de copii, de dragul fiului ei în vârstă de cinci anișori.

David este un copil extraordinar! Andreea este topită după el! Cei doi au o relație specială de mamă-fiu. Sunt nedezlipiți unul de celălalt. Spre exemplu, David refuză să iasă din casă dacă Andreea nu se îmbrăca la fel ca el sau asemănător. Dar refuză categoric, nu ai cum să-l convingi cu nimic. Așa a ajuns Andreea, de dragul lui David, să poarte haine la fel cu fiul ei, multe dintre ele luându-le chiar de la magazinele dedicate copiilor. Lui îi cumpără măsura lui, ea își ia măsură mai mare. Mai mult, puștiului îi și place să se pozeze alături de mama lui purtând ținute asemănătoare sau identice, susțin surse din anturajul vedetei tv.

Andreea Mantea trăiește ca o regină în Istanbul

Despre traiul pe care îl duce în Istanbul… numai de bine! Andreea și David locuiesc într-un duplex mobilat și decorat ca-n reviste și are servitori pentru tot ce își poate dori și imagina. Pe lângă bona lui David, fiul ei, alte două femei au fost angajate special pentru ea și îi stau mereu la dispoziție: una îi pregătește mâncare, iar cealaltă se ocupă de curățenie, scrie Libertatea. 

Se pare că vedeta filmează foarte mult pentru emisiune, uneori chiar și 7 zile pe săptămână, așa că are nevoie de ajutor, atât în ceea ce îl privește pe David, cât și pentru treburile casnice. Apartamentul este mare, are un hol generos la intrare, o bucătărie open space cu camera de zi. Are apoi mai multe băi și dormitoare, tot confortul pentru cei doi, mamă și fiu.

Foto: Instagram Andreea Mantea

 

Publicat: 22 ian. 2020, 21:46 Autor: G. M. Vedete
Autor: G. M.
Este redactor online pe zona Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN....
Pe aceeași temă