Mircea Badea, ”paparazzo” pentru o zi! Carmen Brumă s-a lăsat fotografiată ca o divă de la Hollywood

Publicat: 22 iul. 2020, 13:22 Autor: Andreea Voicu Vedete

Unul dintre cei mai urmăriți prezentatori de televiziune din România și-a scos soția și fiul la plimbare în parc!

Dragostea plutește în aer în familia lor, iar asta s-a observat din comportamentul pe care Mircea Badea l-a avut zilele trecute în compania familiei. Prezentatorul TV a fost surprins de paparazzi CIAO în timp ce se afla la o plimbare cu soția lui, Carmen Brumă, și fiul lor. Cei trei au profitat de vremea frumoasă și au dat o ”raită” prin Herăstrău, ba chiar s-au oprit și la un restaurant celebru din zonă.

Carmen Brumă a ales să se îmbrace într-o pereche de pantaloni, un top care i-a lăsat abdomenul la vedere și s-a încălțat cu pereche de sandale. Mai mult decât atât, vedeta s-a fotografiat în fața unui restaurant alături de fiul ei. ”Fotograful” Mircea Badea s-a asigurat că îi face pe plac soției sale, ”capturând-o” în diferite ipostaze.

Ca un ”paparazzo” veritabil, prezentatorul TV ba se apleacă, ba se întinde, ba se apropie în așa fel încât fotografiile pe care i le face soției sale să fie perfecte. Și, evident, așa cum soția lui este o persoană perfecționistă, s-a uitat în galeria foto a telefonului pentru a fi sigură că este mulțumită de ”serviciile” soțului său. Și ce credeți? Chiar a fost!

Cum a reușit Carmen Brumă să aibă un abdomen plat

Carmen Brumă arată senzațional la vârsta de 43 de ani. Partenera de viață lui Mircea Badea este mereu într-un continuu antrenament și ajută doamnele și domnișoarele să aibă un stil de viață sănătos. Dar cum a reușit să aibă un abdomen plat?

Vedeta a mărturisit că disciplina și alimentația ocupă un loc foarte important în tot acest proces, și mai puțin antrenamentul: „Nu intensitatea şi frecvenţa antrenării muschilor abdominali primează în transformarea unei burţi intr-un abdomen cu patrăţele, ci alimentaţia“.

Publicat: 22 iul. 2020, 13:22 Autor: Andreea Voicu Vedete
Pe aceeași temă