VIDEO. Imagini rare cu regizorul superproducțiilor de la Pro TV! Jesus del Cerro, la o ”execuție” pe teren. A dat paletă după paletă și…

Publicat: 22 Sep. 2020, 15:09 Vedete

Jesus del Cerro – unul dintre cei mai apreciați regizori din țară, un ”bărbat bine” care se ridică la standarde înalte!

Bărbatul este cunoscut pentru implicarea sa în proiecte celebre precum “Vlad”, “Cu un pas înainte”, dar și la capitolul filme, precum “Naşa” și ”Miami Bici”, care au avut, într-adevăr, un real succes. Recent, paparazzi CIAO.RO l-au surprins în plină activitate pe regizorul Jesus del Cerro. Îmbrăcat în ținută sportivă și pe ”forță”, regizorul de filme s-a antrenat la padball la un club privat. Cine știe, poate se pregătește de un turneu!?

De data aceasta nu s-a mai aflat în compania unei domnișoare, ci doar în compania… mingilor! Set după set, iar Jesus del Cerro parcă nici nu se mai putea opri din antrenament. Apoi, spre final, le-a și adunat!

Ce spune Jesus del Cerro despre viaţa de familie

Celebrul regizor a preferat întotdeauna să îşi ţină viaţa privată departe de ochii curioşilor. Deşi niciodată nu a vorbit despre relaţiile sale, acesta spune că este un familist convins.

„Pot să spun că sunt familist, pentru că-mi place tare mult să-mi petrec timpul cu părinţii, fraţii şi nepoţii mei…, dar în acelaşi timp sunt singur, aşa că nu ştiu ce să spun! Cât despre femei, toată lumea spune că femeile din România sunt frumoase, iar eu nu pot decât să fiu de acord cu asta, sunt foarte frumoase”, a declarat regizorul pentru click.ro

Mai mult decât atât, regizorul a ţinut să lămurească pentru fanii români şi originile numelui său.

„Amuzant e că cei mai mulţi români cred că numele meu e un nume de scenă. Le vine foarte greu să creadă că numele meu e chiar Jesus del Cerro. Cei mai mulţi cred că “Del Cerro” înseamnă “din ceruri”, dar cu adevărat Del Cerro înseamnă “de pe deal”, “Jesus de pe deal”- tot cumva biblic, dar oricum mai puţin decât “Jesus din ceruri”, a mai povestit acesta.

Publicat: 22 Sep. 2020, 15:09 Vedete
Pe aceeași temă