VIDEO. Mihai Bobonete, surprins cu băieții la un ”small talk” de seară, în Vamă

Publicat: 18 sept. 2020, 08:23 Autor: Andreea Voicu Vedete

Comediantul Mihai Bobonete a fost ”capturat” la o sesiune de discuții cu amicii, într-un local celebru din Vama Veche.

Paparazzi Ciao.ro l-au surprins pe celebrul Mihai Bobonete în Vama Veche, la club Amphora, acolo unde a stat la o discuție cu mai mulți tineri, în aer liber. Bobonete a ales să se ”camufleze” în peisajul maritim, purtând o șapcă, deși era seara. Dar… mai greu cu distanțarea socială! Chiar dacă erau grupuri a câte trei persoane și se aflau într-un spațiu deschis, persoanele prezente la un pahar de vorbă s-au simțit bine. Totuși, pericolul nu a trecut!

Ultimele luni de zile au fost foarte grele pentru toată lumea, din cauza pandemiei de coronavirus. Cum cântăreții nu au putut susține concerte, nici Mihai Bobonete nu a putut să își amuze publicul cu numărul lui.

Mihai Bobonete și soția sa sunt împreună de 24 de ani

Mihai Bobonete și Cătălina sunt împreună de 24 de ani, iar de 10 ani sunt căsătoriți. Mihai Bobonete s-a căsătorit în 2017 cu iubita lui de-o viaţă şi au împreună doi copii. Actorul nu exclude însă posibilitatea celui de-al treilea copil.

„La 10 ani de la Cununie, la doi copii minunaţi de atunci încoace şi la 24 de ani de când am dansat primul nostru blues în cantina internatului… Cu inima deschisă ca să mi se vadă tot sufletul meu de dromader, îţi spun sincer că Te iubesc mai mult ca niciodată şi până când moartea ne va despărţi”, a scris Mihai Bobonete.

Nu ştiu ce să zic. Acum, ce-o vrea Dumnezeu, nu suntem reticenţi la gândul ăsta. Nu e mare lucru să ai trei copii şi cred că oricum suntem fericiţi. Eu am o familie fericită, sunt fericit cu Cătălina, copiii sunt sănătoşi, slavă Domnului. Nu cred că m-ar încurca încă un copil, dar nu m-am gândit la treaba asta”, a dezvăluit Bobonete în cadrul unei emisiuni TV.

Publicat: 18 sept. 2020, 08:23 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă