Poze de colecție! Soția lui Mihai Bobonete este superbă, dar să vezi cum arăta în urmă cu 10 ani!

Publicat: 13 nov. 2019, 11:35 Autor: Maria Apostol News 3

Unul dintre cei mai apreciați actori de stand-up comedy din România are o viață de familie care poate fi dată exemplu multor tineri din ziua de azi. 

Mihai Bobonete și Cătălina sunt împreună de 24 de ani, iar de 10 ani sunt căsătoriți.

„La 10 ani de la Cununie, la doi copii minunaţi de atunci încoace şi la 24 de ani de când am dansat primul nostru blues în cantina internatului… Cu inima deschisă ca să mi se vadă tot sufletul meu de dromader, îţi spun sincer că Te iubesc mai mult ca niciodată şi până când moartea ne va despărţi”, a scris Mihai Bobonete.

Mihai Bobonete s-a căsătorit în 2017 cu iubita lui de-o viaţă şi au împreună doi copii. Actorul nu exclude însă posibilitatea celui de-al treilea copil.

Nu ştiu ce să zic. Acum, ce-o vrea Dumnezeu, nu suntem reticenţi la gândul ăsta. Nu e mare lucru să ai trei copii şi cred că oricum suntem fericiţi. Eu am o familie fericită, sunt fericit cu Cătălina, copiii sunt sănătoşi, slavă Domnului. Nu cred că m-ar încurca încă un copil, dar nu m-am gândit la treaba asta”, a dezvăluit Bobonete în cadrul unei emisiuni TV.

Este de înțeles de ce a rezistat căsnicia lor atât de mult, pentru că soția lui Bobonete nu doar că a fost mereu o femeie extrem de frumoasă, dar a avtu și grijă de felul în care arată.

 

Publicat: 13 nov. 2019, 11:35 Autor: Maria Apostol News 3
Pe aceeași temă