Răzvan Botezatu abia așteaptă să iasă din autoizolare! Care va fi primul lucru pe care îl va face

Publicat: 22 apr. 2020, 11:55 Autor: Andreea Voicu Vedete

Răzvan Botezatu a renunțat la cariera în televiziune pe care o avea în România și a decis să se mute în Germania, acolo unde are propriile sale proiecte și duce o viață bună acolo.

Răzvan Botezatu a vorbit despre cum se simte el în autoizolare. De curând, fostul prezentator TV s-a mutat într-un apartament nou. De asemenea, autoizolarea i-a oferit ocazia să mai țină și regim. Dar, când vine vorba despre partea socială, lui Răzvan îi lipsesc petrecerile și voia bună, interacțiunea directă cu prietenii săi și…activitățile intime!

“Eu abia ce m-am mutat de curând într-un apartament nou și încă nu mi-a venit toată mobila, spre exemplu încă nu mi-a sosit bucătăria și nu pot să gătesc nimic. Mă rezum doar la preparate reci sau la ceva ce pot găti la microunde. Oricum, mi-a prins bine perioada, am profitat puțin și am ținut și un regim.

În altă ordine de idei, pot să spun că m-am plafonat din punct de vedere social, că nu mai am parte de comunicare directă. Cluburile îmi lipsesc, prietenii, iubitul. Dar când ies din casă, primul lucru pe care o să-l fac este sexul:) Apoi să ies la club, să ascult muzica și să beau, să petrec și real nu doar online!”, a declarat Răzvan Botezatu pentru izabelaionita.ro.

Publicat: 22 apr. 2020, 11:55 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă