Rasturnare de situatie in cazul Caracal! Luiza Melencu nu este moarta! Dezvaluiri soc din interiorul anchetei

Publicat: 08 aug. 2019, 11:02 Autor: Loredana Ciao.ro

Rasturnare de situatie in cazul Caracal. Luiza Melencu nu este moarta. Sunt dezvaluiri soc din interiorul anchetei care duc la o asemenea ipoteza incredibila.

Luiza Melencu nu este moarta. Aceste dezvaluiri sunt facute chiar de avocatul familiei fetei, care vine cu noi amanunte incendiare.

Luiza Melencu nu este moarta

Cazul Caracal ia o amploare incredibilă, iar amănuntele din interiorul anchetei sunt de-a dreptul explozive. Sunt noi dezvăluiri despre profilul monstrului Gheorghe Dincă, dar și o ipoteză uluitoare.

Luiza Melencu, fata dispărută în luna aprilie, ar putea fi în viață. O spune chiar avocatul familiei acesteia care scoate la iveală noi amănunte incredibile din anchetă.

Bunica Luizei Melencu rupe tacerea

Avoctul Tonel Pop nu crede în moartea Luizei și vorbește despre un alt traseu al acesteia.

„Față de celelalte victime, cred ca Luiza era foarte interesantă pentru el. Eu cred că a dat-o mai departe și s ar putea să avem noroc și să nu fie moartă. Sunt date și informații care mă conduc la această concluzie.

Era o fată foarte frumoasă. Pot să vă spun, că de asta s-a început o anchetă ce vizează anturajul acestuia, potențialii complici”, a dezvăluit Tonel Pop, conform Antena 3.

Publicat: 08 aug. 2019, 11:02 Autor: Loredana Ciao.ro
Pe aceeași temă
×