RADET explica de ce bucurestenii au fost lasati fara caldura. Cati oameni sunt afectati VIDEO

Publicat: 22 Dec. 2018, 18:04 Life
RADET explica de ce bucurestenii au fost lasati fara caldura. Cati oameni sunt afectati VIDEO

În pragul sărbătorilor, mii de oameni din sectoarele 2 şi 3 din Capitală stau în frig în propriile case. Oamenii se plâng că de când a venit iarna e frig.

RADET explica de ce bucurestenii au fost lasati fara caldura. Ca in fiecare an, acestia dau vina pe conductele vechi care cedeaza mereu. In ultimele saptamani au fost inregistrate 3 avarii la magistrala principala.

Un exemplu este familia Alexandrei. Tanara are un copil si il intretine din salariul ei. Aceasta plateste jumatate din el pentru intretinere si curent. Din nefericire, temperatura in casa lor nu trece de 18 grade. Cele doua au un resou pe care il muta ori de cate ori schimba camera.

Bucurestenii nu au agent termic


„În timpul zilei când vrem să stăm în cameră, îl luăm în cameră. Când vrem să facem baie, îl punem în baie. Sau dacă gătim, la bucătărie, eventual dau drumul puţin la gaze înainte să se încălzească şi abia apoi mă apuc de gătit.

Undeva, pe lună, aş ajunge la vreo 600 de lei care nu mi se pare ok pentru un apartament, o familie formată din două persoane. Este o sumă foarte mare…la salariul minim pe economie”, adaugă Alexandra Pîrşan, citata de digi24.ro.

De ce nu e caldura de la RADET

RADET explica de ce bucurestenii au fost lasati fara calduraReprezentanţii RADET dau vina pe ţevile vechi şi spun că imediat ce repară o avarie, se produce o altă defecţiune. Ei promit că până duminică vor rezolva problema.

„Această magistrală este una cu diametrul de 1 metru. Ea alimentează o treime din oraş. Această conductă a fost montată în 1966, are 52 de ani şi până în momentul de faţă nu a fost înlocuită”, spune Alexandru Burghiu, administrator special RADET.

Asta deşi a depăşit dublul termenului de garanţie. Peste 600 mii de blocuri din Bucureşti sunt racordate la RADET.

Publicat: 22 Dec. 2018, 18:04 Life
Pe aceeași temă