Simona Gherghe se retrage din televiziune. Pana cand o mai poti vedea la Acces Direct

Publicat: 22 Dec. 2018, 16:53 Vedete

Prezentatoarea emisiunii este insarcinata cu al doilea copil si, momentan, inca lucreaza desi starea ei de sanatate este precara.

Simona Gherghe se retrage din televiziune in primavara anului 2019. Vedeta a marturisit ca vrea sa vada cum o sa se descurce acasa, cu doi copii. Simona Gherghe va intra in concediu de maternitate la cateva luni de la inceputul anului.

Medicii au anuntat-o pe vedeta ca va naste in luna mai 2019. Momentan se simte bine si urmeaza un regim special. Ca la prima sarcina, Simona Gherghe risca sa se imbolnaveasca grav. Dar medicii i-au spus ca, daca respecta un regim drastic, va fi bine.

Simona Gherghe se retrage din televiziune

„Nu ştiu, nu ştiu nici asta. Nu mi-am propus. Mă simt bine, adică la Ana… Da, o să fiu aici (n.r. la începutul anului 2019). La Ana am intrat în concediu puţin mai repede decât ar fi trebuit pentru că într-adevăr mă simţeam foarte rău.

Eu sarcina aceea am dus-o greu. Mi-am făcut injecţii în burtă de la prima zi până am născut. Singură mi le făceam, în fiecare seară. 8 luni şi un pic, cât am ţinut sarcina. Acum n-am nicio problemă. E în funcţie de cum să simt, dara cum mă simt bine”, a declarat Simona Gherghe la Antena 1.

Dan Capatos a ţinut să precizeze că e probabil ca în aprilie Simona Gherghe să intre în concediu de maternitate. „Deci cel puţin până în aprilie dacă totul merge bine”, a adăugat el.

Continuarea articolului »

Publicat: 22 Dec. 2018, 16:53 Vedete
Pe aceeași temă