R. Kelly, cautiune colosala! Cati bani trebuie sa scoata din buzunar ca sa fie judecat in libertate

Publicat: 24 Feb. 2019, 15:30 Vedete

Judecătorii americani au stabilit o cauțiune de un milion de dolari în cazul rapperului R. Kelly, care s-a predat vineri poliției, potrivit BBC.

R. Kelly, cautiune colosala. Un judecător american a stabilit, în cadrul unei audieri, cauțiunea în cazul rapperului R. Kelly la un milion de dolari, după ce cântărețul a fost inculpat pentru 10 capete de acuzare referitoare la abuz sexual. Artistul a fost acuzat de patru femei de agresiune sexuală, trei dintre acestea fiind minore.

Rapperul, al cărui nume real este Robert Sylvester Kelly, s-a confruntat în ultimele decenii cu nenumărate acuzații de abuz sexual, însă nu a fost niciodată condamnat și a negat toate faptele.

R. Kelly, cautiune de 1 milion de dolari

R. Kelly s-a predat vineri Poliției după ce agenții emiseseră un mandat de aducere pe numele său, în urma acuzării. Chiar dacă judecătorul a stabilit cauțiunea la un milion de dolari, cântărețul va trebui să achite doar 100.000 dolari pentru a ieși din arest.

El are interdicția de a se apropia de minori, iar polițiștii i-au ridicat pașaportul.

R. Kelly e acuzat de pedofilie si agresiuni sexuale

Audierea de duminică, în cadrul căreia a fost stabilită cauțiunea de un milion de dolari, vine la doar câteva săptămâni după publicarea documentarului „Surviving R. Kelly”, în cadrul căruia peste 50 de artiști, jurnaliști, rude sau apropiați ai rapperului mărturisesc experiențele pe care le-au avut cu R. Kelly.

În 2008, rapperul a fost achitat de acuzațiile de pornografie infantilă și a negat mereu că ar fi recurs la astfel de gesturi.

Judecătorul care a stabilti cauțiunea de un milion de dolari este, potrivit BBC, John Fitzgerald Lyke Jr., cel care a prezidat și audierea în vederea cauțiunii și pentru Jussie Smollett, actorul din „Empire” acuzat că și-ar fi înscenat un atac pentru că era nemulțumit de salariul primit.

Publicat: 24 Feb. 2019, 15:30 Vedete
Pe aceeași temă