R. Kelly s-a predat la politie. Ce se va intampla cu celebrul cantaret

Publicat: 23 Feb. 2019, 13:41 Vedete

Cantaretul se afla in centrul unui scandal de proportii din care nu pare sa scape. Este acuzat de mai multe femei de agresiuni sexuale in ultimii ani.

R. Kelly s-a predat la politie pe 22 februarie 2019. Cantaretul a fost inculpat vineri şi s-a predat autorităţilor, informează dpa şi AFP. R. Kelly, pe numele real Robert Sylvester Kelly, in varsta de 52 de ani, e acuzat de mai multe femei de agresiuni sexuale. Una din victimele artistului este fosta lui sotie.

Pe numele lui au fost formulate patru acuzaţii distincte, însoţite de 10 capete de acuzare referitoare la agresiune sexuală în circumstanţe agravante pentru presupuse fapte comise între 1998 şi 2010, asupra a patru victime, dintre care trei aveau sub 17 ani, informează dpa şi AFP.

R. Kelly s-a predat la politie

R. Kelly a fost acuzat de presupus abuz şi asupra unei persoane adulte în februarie 2003 – în timp ce se confrunta deja cu acuzaţii de pornografie infantilă pentru că se filmase făcând sex cu o minoră. În acest caz a fost achitat în 2008.

Vineri seara, artistul s-a predat la politia centrala din Chicago. Câteva minute mai târziu, doi ofiţeri din interiorul secţiei îl conduceau în cătuşe. El a fost prezentat sâmbătă în faţa unui judecător.

R. Kelly poate face inchisoare de la 3 la 7 ani

Avocatul lui R. Kelly sustine nevinovatia clientului sau. acesta sustine ca femeile care au depus plangere impotriva lui vor faima. Procesul lui R. Kelly va incepe pe 8 martie 2019 si va fi intens mediatizat. In plus, R. Kelly este acuzat si de pedofilie!

Cântăreţul, una dintre cele mai mari celebrităţi americane din anii ’90, a fost căsătorit pentru scurt timp în 1994 cu vedeta de 15 ani Aaliyah, a cărei părinţi au anulat ulterior căsătoria. Cântăreaţa şi actriţa a murit într-un accident de avion în 2001, informeaza dcnews.ro.

Publicat: 23 Feb. 2019, 13:41 Vedete
Pe aceeași temă