Profesoara isi cara in spate eleva dintr-un motiv incredibil! De ce a refuzat sa o lase in urma, intr-o excursie cu clasa

Publicat: 28 iun. 2019, 22:36 Autor: madalina m. Viral

Profesoara din imagini le-a oferit tuturor o lectie exceptionala de viata. Femeia si-a carat in spate o eleva, dintr-un motiv emotionant.

Profesoara isi cara in spate eleva, iar totul a devenit viral. Din nefericire, fetita care se numeste Maggie Vazquez si are varsta de 10 ani, sufera de paralizie cerebrala. De aceea, zilnic, copila are nevoie de un insotitor, care o ajuta sa se poata deplasa.

Totusi, a avut parte de un raspuns negativ, din partea acestuia, cand a aflat ca toata clasa ei urmeaza sa plece intr-o excursie, intr-o zona de munte. Desi fetita iubeste iesirile in natura, de aceasta data, ar fi fost nevoita sa nu participe, pentru ca era vorba de un traseu dificil.

Profesoara isi cara in spate eleva!

Clasa ei a stabilit respectiva iesire in natura, intr-o zona de munte mai greu accesibila pentru o persoana cu dizabilitati. De aceea, nici insotitorul nu a vrut sa isi asume responsabilitatea pentru o zona de padure. Totodata, Maggie a suferit foarte mult cand a aflat ca va trebui sa ramana acasa. Un baietel bolnav de cancer a fost umilit in ultimul hal de profesoara lui!

Profesoara isi cara in spate eleva dintr-un motiv incredibil

De aceea, profesoara ei, Helma Wardenaar nu a dorit sa lase lucrurile la intamplare si sa o abandoneze pe micuta. Femeia a facut tot posibilul pentru ca fetita sa poata participa si ea la iesirea cu clasa. A gasit o modalitate foarte ingenioasa sa o poata ajuta. Mai intai, cadrul didactic se gandea sa inchirieze un ponei pentru Maggie. Dar acest lucru era interzis pentru acea zona de teren accidentat. La fel se intampla si in cazul clasicului carut cu rotile.

Helma a luat legatura cu cateva branduri specializate in echipament pentru persoanele cu dizabilitati. A primit doar raspunsuri negative si nimeni nu a putut sa ii ofere o solutie optima. Pana cand a gasit un magazin specializat in asa ceva, iar un angajat pe nume Greg i-a dat speranta.

Solutia ingenioasa gasita de profesoara!

Barbatul a gasit ceva potrivit pentru micuta Maggie, incat sa nu o chinuie in excursie sau fetita sa trebuiasca sa fie lasata in urma. Astfel, a fost pus in practica un sistem care se numeste „free loader”. Ceea ce presupune un echipament special conceput, incat sa ii permita profesoarei sa o transporte chiar ea pe eleva de 10 ani.

Decizia nu a fost una usoara, pentru ca implica o conditie fizica impecabila din partea femeii. In imagini poate fi observat cum profesoara isi cara in spate eleva, iar pentru respectivul ham a platit nu mai putin de 300 de dolari. Nici pentru Maggie nu a fost o excursie usoara, pentru ca e un sistem relativ incomod, dar s-a bucurat pe deplin de vizita facuta in natura.

„Am vazut urme de caprioara, fluturi, diverse specii de pasari. Maggie a cantat tot timpul cat am urcat pe munte. Ea a compus o melodie originala despre tabara si cat de distractiv a fost sa isi petreaca timpul alaturi de colegi”, a povestit Helma Wardenaar.

sursa: mirror.co.uk

Publicat: 28 iun. 2019, 22:36 Autor: madalina m. Viral
Pe aceeași temă