Bomba! Pro TV a anuntat cand va incepe „Canta acum cu mine!”! Vor sa spulbere Asia Express si Exatlonul! Loredana Groza, aparitie super-transparenta!

Publicat: 15 feb. 2019, 14:52 Autor: D. C. Vedete

Loredana Groza va fi vedeta show-ului iar coprezentator ii va fi Cabral. Este pentru prima data cand cei doi prezinta impreuna o emisiune.

Pro TV a anuntat cand va incepe „Canta acum cu mine!”! Vor sa bata Asia Express! Noul show muzical de la Pro TV, cu Loredana în fruntea juraților și Cabral prezentator, va debuta în luna martie la Pro TV.

Show-ul a fost filmat în Polonia, acolo unde există deja un studio amendajat si va fi difuzat duminica de la ora 20:00. Pro TV spera sa dea lovitura cu acest nou format mai ales ca este pus Duminica, una din zilele in care si concurentii postului au emisuni de top. Vocile care se alătură momentului reprezintă scorul fiecăruia, iar cel care obține cel mai bun scor ajunge în marea finală și poate câștiga marele premiu în valoare de 50.000 de euro.

Duminica seara Antena 1 difuzeaza Asia Express, una dintre emisiunile de succes ale momentului iar Kanal D au seara de Exatlon. Cel mai probabil PRO TV fiind nevoit sa se bata mai mult cu emisiunea reality-show de pe Antena 1, Exatlonul sezon 3 fiind un format de care audienta s-a plictist deja de sezonul trecut iar asta se vede si in audiente.

Pro TV a anuntat cand va incepe Canta acum cu mine!! Vor sa bata Asia Express!

Loredana Groza este in culmea fericirii datorita faptului ca revine pe micul ecran si din imaginile difuzate deja de Pro TV se pare ca aparitiile ei vor fi unele cu adevarat extravagante. Asa cum se vede si in imagini Loredana la cei 48 de ani ai sai prefera tinutele total transparente.

„Cântă acum cu mine este un show revoluționar datorită formatului. În acest show nu este vorba doar despre voce, ci despre găsirea performerului, entertainerului care să aibă emoție, carismă, voce, talent. Pe scurt, trebuie să aibă toate ingredientele pe care publicul și le dorește atunci când cumpără un bilet la un spectacol și vrea să vadă un artist. Căutăm artistul complet!” a declarat Loredana pentru Pro TV.

Publicat: 15 feb. 2019, 14:52 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă