Printul William a inselat-o pe Kate Middleton cu cea mai buna prietena a ei! S-a aflat toata drama de la Casa Regala a Marii Britanii

Publicat: 11 Apr. 2019, 13:37 Vedete

Sunt casatoriti de peste 8 ani si au impreuna 3 copii. Par cuplul perfect, dar nu sunt deloc asa. Acum adevarul despre cei doi viitori regi s-a aflat.

Printul William a inselat-o pe Kate Middleton cu cea mai buna prietena a ei! S-a aflat toata drama de la Casa Regala a Marii Britanii. Este motivul pentru care Kate si Rose au devenit, din bune prietene de-o viata, rivale de temut!

In urma cu cateva saptamani, am relatat povestea celor doua. Din prietene bune, Kate si Rose au devenit rivale. Initial se credea ca acest lucru s-a intamplat din cauza faptului ca Kate va deveni regina, intr-o buna zi. Este un lucru pentru care Rose o putea invidia.

Printul William a inselat-o pe Kate Middleton

Se pare ca marul discordiei este infidelitatea. Printul William a inselat-o pe Kate Middleton cu cea mai buna prietena a ei, Rose. Conform In Touch, Printul William calca pe urmele tatalui sau. Acesta este acuzat de infidelitate dupa ce a avut o idila cu marchiza de Cholmondeley, Rose Hanbury.

Aceasta a fost cea mai buna prietena a lui Kate Middleton. Infidelitatea ar fi avut loc in urma cu cateva luni, cand Kate era insarcinata cu Printul Louis. Jurnaliștii de la In Touch spun că apropierea dintre Rose și William a avut loc la sfârșitul anului 2017 și începutul lui 2018.

Printul William a inselat-o pe Kate cu prietena ei buna

‘Sunt tot felul de zvonuri conform cărora William ar fi înșelat-o pe Kate în timp ce aceasta era însărcinată’. Când Ducesa de Cambridge a aflat, a rupt imediat legăturile cu Rose. Nu este o surpriză faptul că au apărut zvonuri despre William și Rose – ceva atât de important nu putea fi păstrat secret pentru totdeauna.

Kate l-a confruntat imediat, cerându-i să-i spună adevărul despre relația lui cu Rose, dar el doar a râs și a zis că nu e nimic între ei’, a declarat o sursă din interiorul casei regale.

Kate a aflat de idila lui William cu Rose

Cand Kate si-a confruntat sotul despre presupusa idila, William a ras. Acesta nu a apropbat, dar nici nu a negat. Cu toate astea, Kate Middleton sustine ca nu va divorta niciodata de Printul William. Vestea infidelitatii a ajuns si la urechile Reginei Elisabeta.

Se pare ca in Familia Regala a fost o discutie comuna. Asa a aflat si Printul Harry de gestul fratelui sau. Acesta s-ar fi aratat dezgustat de fapta fratelui sau, motiv pentru care s-ar fi certat. Se pare ca, de fapt, ruptura intre cei doi frati e cauzata de infidelitatea lui Will netolerata de Harry.

Printul Harry, scarbit de Printul William si infidelitatea comisa

Mezinul a fost socat sa afle ca Printul William a inselat-o pe Kate Middleton cu cea mai buna prietena a ei. Este motivul pentru care acesta s-a distantat de Will in ultima vreme. Posibil si motivul pentru care ducii de Sussex s-au mutat.

De când Kate a aflat că între Rose și soțul ei ar fi o idilă, ducii de Cambridge au tăiat orice legătură cu ea și a fost exclusă din grupurile de prieteni comuni.

Cine e Rose Hanbury, marchiza de Cholmondeley

Rose Hanbury are 35 de ani si era cea mai buna prietena a lui Kate Middleton, dar acum sunt rivale. S-a casatorit in în 2009 cu marchizul de Cholmondeley, cu 23 de ani mai batran decat ea. Nunta a avut loc la o zi de la logodna. Printul William a avut o aventura pasionala cu alta femeie – Click!

Cei doi au impreuna trei copii: gemenii Alexander și Oliver și o fiică pe nume Iris. Cei doi au fost impreuna la nunta lui William si a lui Kate, din 2011. Bunica lui Rose a fost domnișoara de onoare la nunta reginei Elisabeta a II-a cu prințul Philip. Rivala lui Kate Middleton! Inainte erau cele mai bune prietene, dar acum o uraste! De ce a intervenit Printul William

Publicat: 11 Apr. 2019, 13:37 Vedete
Pe aceeași temă