Printul William a avut o aventura pasionala cu alta femeie! Aproape ca i-a luat locul lui Kate

Publicat: 04 Feb. 2019, 13:49 Vedete

Ducele si Ducesa de Cambridge s-au cunoscut in timpul facultatii, petrecandu-si multi ani din viata complet indragostiti.

Dar inainte sa puna ochii pe viitoarea sa sotie, tanarul Print William a avut cateva aventuri nebune. Fiind un membru chipes al familiei regale si viitorul rege, nu este surprizantor ca femeile se ingramadeau pentru a avea o sansa cu el.

Insa una singura a reusit sa-i fure inima. William a fost prieten cu Arabella Musgrave inca din copilarie, insa nu s-a uitat la ea in mod romantic pana la varsta de 19 ani, potrivit biografului regal Katie Nicholl.

Arabella este fata lui Nicholas Musgrave, manager al clubului de polo Cirencester Park, si a facut parte din cercul de prieteni al lui William si Harry, cunoscuti ca ‘Glosse Posse’, potrivit Mirror.

In cartea lui Katie Nicholl, „William si Harry: In spatele zidurilor regale”, a scris: „In timp ce se plimba prin casa unui prieten care gazduia o petrece, William a zarit-o. Arabella s-a transformat intr-o fata superba, iar William s-a intrebat de ce nu a vazut-o pana acum in acest fel.

Continuarea articolului »

Publicat: 04 Feb. 2019, 13:49 Vedete
Pe aceeași temă