Jador, Faimosul de la “Survivor România”, poveste impresionantă de viață, demnă de un adevărat supraviețuitor! “Aveam nailon în geam, eram vai de capul nostru!”

Publicat: 08 ian. 2021, 09:45 Autor: Dora Bazavan Vedete

Jador, cunoscut publicului telespectator odată cu participarea acestuia în reality show-ul “Puterea dragostei” a acceptat provocarea uriașă de a-și testa anduranța, dar și limitele psihice, în reality-ul “Survivor România", fiind unul dintre cei 12 Faimoși care se va lupta pentru titlul de unic “Supraviețuitor” în jungla din Republica Dominicană.

Reality-ul “Survivor România” începe sâmbătă,  9 ianuarie, la ora 20.00, așa că telespectatorii îl vor putea foarte curând pe Jador într-o postura cu totul nouă.  Cântărețul care a devenit un nume cu greutate în industria muzicală autohtonă va face totul pentru a demonstra că este un luptător și că își poate depăși limitele în condiții dificile, fără hrană, departe de orice urmă de confort și fără acces la tehnologie. Înainte de a se îmbarca în aeronava către Republica Dominicană, acolo unde se filmează “Survivor România”, Jador a povestit despre copilărie, familie și greutățile întâmpinate de-a lungul timpului, tot acest trecut deloc comod trezind în sine adevăratul spirit de luptător.

“Am copilărit la Răcătău, în comună Horgești, în Bacău. Un sat uitat de lume, dar frumos și cu oameni buni și minunați. Dacă te duci la ei la poartă, să le ceri ceva, sunt foarte săritori. Mai am încă un frate și 3 surori, eu sunt cel mai mare. I-am crescut și îi ajut cu tot ce pot eu. Acum, că mă ajută Dumnzeu și am bani, îi ajut să își finalizeze casa, să facă ceva în viață”, povestește Faimosul Jador.

Lipsurile din copilărie nu i-au știrbit, însă, zâmbetul și fericirea primilor ani de viață, pregătindu-l pentru succesul răsunător și sutele de mii de fani și faima de care se bucură în prezent.

“Aveam nailon în geam, eram vai de capul nostru. De abia aveam mâncare. Am fost foarte fericit, însă. Toată copilăria mea a fost superbă. Dar sunt învățat cu foamea. Mama îmi punea mâncare pe masă, dar dacă nu îmi plăcea mă duceam la mamaia. Tot mâncăm eu ceva, trăiam la țară, tot satul e neamul meu”, povestește Faimosul.

Reamintim concurenții care se vor lupta pentru trofeul celui de-al doilea sezon  „Survivor România”.  O schimbarea a avut loc în echipa Faimoșilor și în cea a Războinicilor. Din motive medicale, Ana Porgras a fost înlocuită de Elena Marin (dansatoare, coregraf și fosta gimnastă), la Faimoși, și, în echipa Războinicilor, Szidonia Szasz a fost înlocuită cu Melina Dumitru (cântăreață). Așadar, echipa Faimoșilor este formată din Costi Ioniță, Cătălin Moroșanu, Cosmin Stanciu, Alexandra Stan, Amna, Roxana Nemeș, Culiță Sterp, Zannidache, Elena Marin, Jador, Majda și Simona Hapciuc.

Lor li se vor opune în competiție războinicii Marilena Cuciurean, Giorgiana-Elena Lupu, Roxana Georgiana Ghiță, Maria Hîngu, Melina Dumitru, Andreea Moșneagu, Alin Sălăjean, Albert Oprea, Sorin Pușcașu, Lucian Barbu, Mariano Starlin, Belen Medina și Musty Camara.

Cel de-al doilea sezon „Survivor România” începe sâmbăta aceasta, 9 ianuarie, de la ora 20:00, la Kanal D. Show-ul va fi difuzat cinci zile pe săptămână după cum urmează: în fiecare miercuri și joi, de la 22:30, și de vineri până duminică, de la 20:00.

 

 

 

 

Publicat: 08 ian. 2021, 09:45 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă
×