Prințul William a fost infectat cu noul coronavirus în urmă cu câteva luni! De ce nu a recunoscut până acum

Publicat: 02 Nov. 2020, 08:13 Vedete

Prințul William a fost infectat cu noul coronavirus în luna aprilie a acestui an, însă membrul Familiei Regale nu a dorit să dezvăluie acest lucru până în prezent.

În luna aprilie, Ducele de Cambridge a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus, virusul venit din China. Însă, nu a dorit să dezvăluie acest lucru până acum, pentru a nu crea panică și îngrijorare. Bărbatul a fost infectat cu noul coronavirus, după ce Prințul Charles, tatăl său, anunțase că a contactat virusul. Însă, așa cum spune și Prințul William, nu a dorit să spună nimic, deoarece ”se întâmplau lucruri importante și nu am vrut ca nimeni să-și facă griji”, arată hotnews.ro. Palatul Kensington a refuzat să comenteze oficial informația. În prezent, întreaga Familie Regală este bine.

Prințul William și Kate Middleton își educă cei trei copii după un set de reguli stricte

Potrivit The Mirror, setul strict de reguli include chiar și interdicția de țipa, de a striga sau de a se uita la televizor, înainte de cină. Se spune că Ducele și Ducesa de Cambridge insistă asupra copiilor lor, Charlotte, Louis și George, să nu adoarmă triști sau supărați.

O sursă a transmis pentru The Sun: ”Copiii sunt încurajați să vorbească despre ceea ce simt. Fie că este vorba despre un subiect de la școală, o oră de balet, de înot sau de tenis, fie că este vorba despre o reclamă de la televizor, ei discută și găsesc soluții. Nu se pune problema ca unul dintre părinți să spună ”nu”, iar celălalt să spună ”da”. Mereu se înțele și sunt uniți în fața copiilor”.

Publicat: 02 Nov. 2020, 08:13 Vedete
Pe aceeași temă