Prințul Harry și Meghan Markle nu mai primesc bani de la Prințul Charles!

Publicat: 08 Sep. 2020, 13:07 Vedete

Atât Prințul Harry, cât și Meghan Markle se pregătesc să se ”descotorosească” de Casa Regală britanică. Cele 2.4 milioane de lire sterline pe care le primise trebuie să fie restituite, prin rate, înapoi. Cecul cu suma fabuloase este pentru renovarea Frogmore Cottage.

Pentru Prințul Harry, cei 2.4 milioane de lire sterline nu reprezintă un împrumut de la o națiune generoasă încântată să ajute cuplul regla, ci o problemă, un impediment. Acesta s-ar afla în situația de a restitui circa 18.000 de lire sterline lunar. Mai mult decât atât, Prințul Harry nu mai este sprijinit financiar de către tatăl lui, Prințul Charles, Ducele de Wales. Decizia de restituire a banilor vine în urma unui acord de producție semnat cu Netflix. Totuși, datoria ar putea fi plătită direct, având în vedere că averea lui ajunge la 20 de milioane de lire sterline.

„În mod clar, oricine a împrumutat numerarul contribuabililor trebuie să îl ramburseze cât mai repede posibil. 2,4 milioane de lire sterline sunt foarte mult și, chiar dacă ați rambursa 250.000 de lire sterline pe an, ar dura încă un deceniu”, spune Sir Geoffrey Clifton-Brown, vicepreședinte al comisiei de conturi publice a Parlamentului, arată Dailymail.

Ce spune cea mai bună prietenă a Ducesei de Sussex despre ea

Meghan a avut o prietenie lungă dinainte să intre în Familia Regală cu Ninaky Priddy, cea cu care se cunoaște de la vârsta de doi ani. Meghan Markle și-ar fi părăsit prietenii buni pentru că ”nu se ridică la statutul său”, spun vocile rele. Cele două au fost prietene timp de 31 de ani și chiar la vârsta de 15 ani au mers împreună într-o vacanță în Europa, când Meghan Markle s-a fotografiat în fața porților Palatului Buckingham.

”Nu mai era persoana pe care o ştiam. Tot ce pot să spun este că Meghan este foarte calculată în relaţiile cu oamenii. Are o strategie atunci când îşi alege cercul de prieteni. Odată ce a decis că nu mai faci parte din viaţa ei, devine foarte rece cu tine. Este ca un adevărat mecanism şi nu mai rămâne nimic de negociat”.

 

Publicat: 08 Sep. 2020, 13:07 Vedete
Pe aceeași temă