Ce s-a întâmplat înainte de nunta Prințului Harry cu Meghan Markle! ”Trebuie să faceți ce vrea viitoarea mea soție!”

Publicat: 18 Aug. 2020, 15:50 Vedete

În anul 2018, Prințul Harry și Meghan Markle s-au căsătorit. Însă, în biografia foștilor Duci de Sussex apare un detaliu incredibil despre ce s-a întâmplat chiar înainte de nunta regală.

Potrivit Ok! Magazine, într-unul dintre pasajele biografiei Prințului Harry și a soției sale, Meghan Markle, bărbatul ar fi avut o atitudine cât se poate de uimitoare în fața celorlalte persoane. Designerul Angela Kelly, cea care lucrează de o viață pentru Regină, a avut parte de un șoc, când Prințul Harry s-ar fi răstit la ea. Meghan Markle dorea să probeze o tiara din colecția suveranei înainte de nuntă, dar acesteia i s-a refuzat cererea. Era vorba despre o tiara cu smaralde, superbă, bijuterie ce a fost purtată de Prințesa Eugenie, la șase luni după nunta Prințului Harry cu Meghan Markle.

După ce Regina Elisabeta a II-a i-a propus o altă variantă, o altă tiara cu diamante care a fost a Reginei Mary, actrița și-a chemat hairstilistul aflat la Paris, Serge Normant, şi a cerut să facă o probă cu tiara aflată într-o colecţie ţinută sub cheie la Palatul Buckigham. Astfel, ea a încălcat protocolul regal. Atunci, Prințul Harry s-ar fi răstit la bunica lui, spunând: „Nu ştiu ce dracuˋ se întâmplă, dar această femeie trebuie să facă ce vrea viitoarea mea soţie!”. Ulterior, Meghan a reușit să probeze tiara cu smaralde.

Ce spune cea mai bună prietenă a Ducesei de Sussex despre ea

Meghan a avut o prietenie lungă dinainte să intre în Familia Regală cu Ninaky Priddy, cea cu care se cunoaște de la vârsta de doi ani. Meghan Markle și-ar fi părăsit prietenii buni pentru că ”nu se ridică la statutul său”, spun vocile rele. Cele două au fost prietene timp de 31 de ani și chiar la vârsta de 15 ani au mers împreună într-o vacanță în Europa, când Meghan Markle s-a fotografiat în fața porților Palatului Buckingham.

”Nu mai era persoana pe care o ştiam. Tot ce pot să spun este că Meghan este foarte calculată în relaţiile cu oamenii. Are o strategie atunci când îşi alege cercul de prieteni. Odată ce a decis că nu mai faci parte din viaţa ei, devine foarte rece cu tine. Este ca un adevărat mecanism şi nu mai rămâne nimic de negociat”.

Publicat: 18 Aug. 2020, 15:50 Vedete
Pe aceeași temă