Meghan Markle și Prințul Harry au făcut anunțul! Cei doi și-au cumpărat o nouă casă

Publicat: 13 Aug. 2020, 08:28 Vedete

Foștii Duci de Sussex, Meghan Markle și Prințul Harry, și-au achiziționat recent o nouă casă, semn că vor să se stabilească într-un anumit punct.

După ce au plecat în Canada, au revenit, dar nu și-au găsit un ”loc” anume, acum foștii Duci de Sussex, Meghan Markle și Prințul Harry, și-au găsit liniștea. Cei doi și-au cumpărat propria locuință în Santa Barbara, la 150 de kilometri de Los Angeles. Un reprezentant al cuplului a confirmat presei că cei doi și-au achiziționat casa. Se pare că cei doi chiar locuiesc acolo începând cu luna iulie a acestui an, alături de micuțui Archie. Totuși, nu trebuie să trecem cu vederea că Santa Barbara este un loc în care vedetele își cumpără de cele mai multe ori locuințe, devenind astfel un loc exclusivist. Ei sunt vecini și cu Ellen DeGeneres, Tom Cruise și Oprah Winfrey.

Înainte să se mute în noua casă din Santa Barbara, cei doi au locuit în Beverly Hills, în reședința regizorului Tyler Perry, conform Ok! Magazine.

„S-au stabilit într-o comunitate foarte liniştită şi speră că le va fi respectată intimitatea atât lor, ca familie, cât şi vecinilor lor”, spune purtătorul de cuvânt al cuplului.

Ce spune cea mai bună prietenă a Ducesei de Sussex despre ea

Meghan a avut o prietenie lungă dinainte să intre în Familia Regală cu Ninaky Priddy, cea cu care se cunoaște de la vârsta de doi ani. Meghan Markle și-ar fi părăsit prietenii buni pentru că ”nu se ridică la statutul său”, spun vocile rele. Cele două au fost prietene timp de 31 de ani și chiar la vârsta de 15 ani au mers împreună într-o vacanță în Europa, când Meghan Markle s-a fotografiat în fața porților Palatului Buckingham.

”Nu mai era persoana pe care o ştiam. Tot ce pot să spun este că Meghan este foarte calculată în relaţiile cu oamenii. Are o strategie atunci când îşi alege cercul de prieteni. Odată ce a decis că nu mai faci parte din viaţa ei, devine foarte rece cu tine. Este ca un adevărat mecanism şi nu mai rămâne nimic de negociat”.

Publicat: 13 Aug. 2020, 08:28 Vedete
Pe aceeași temă