Primele imagini cu fiica agresorului din Onești, la spitalul unde bărbatul este internat

Publicat: 03 mart. 2021, 15:22 Autor: Andreea Voicu Arhiva

La spitalul în care agresorul este internat, după ce a suferit o operație, a ajuns și fiica lui. Supărată, tânăra nu a dorit să vorbească cu jurnaliștii prezenți la Spitalul din Onești.

Astăzi, fiica agresorului din Onești a ajuns la unitatea spitalicească unde bărbatul a fost operat de urgență. El a fost împușcat cu gloanțe de cauciuc și cu gloanțe letale. În ceea ce privește intervenția autorităților, raportul se pregătește. Tânăra nu a dorit să vorbească cu jurnaliștii de la fața locului.

În urmă cu puțin timp au ajuns la Capelă cele două sicrie cu trupurile neînsuflețite ale celor doi bărbați care au fost omorâți de agresor, în apartamentul în care lucrau. La cimitir se află și rudele celor doi, potrivit informațiilor apărute în urmă cu puțin timp la Antena 3. Zilele următoare, Gheorghe Moroșan va fi audiat.

Gheorghe Moroșan este bărbatul din Onești care a luat doi bărbați ostatici într-un apartament, sub amenințarea cuțitului.  Negociatorii au încercat să calmeze situația și să salveze viețile omenești, însă într-un declic, care s-a produs după-amiază, când unul dintre bărbați l-a lovit pe agresor, s-au auzit țipete din locuință, iar atunci oamenii legii au intrat. Bărbatul a fost împușcat în picioare și se află sub atenția medicală în acest moment, iar cei doi electricieni au murit. Unul dintre aceștia a fost găsit mort de către polițiști, iar cel de-al doilea bărbat a murit la spital.

Agresorul din Onești are 9 plăgi împușcate. Se află în spital

Bărbatul de 68 de ani a fost împușcat în picioare de către oamenii legii. Acesta are 9 plăgi și se află internat în spital, starea de sănătate fiind bună. El a fost dus la Spitalul din Onești, acolo unde a fost operat de urgență și internat la Terapie Intensivă. Este cooperant și conștient, arată Antena 3.

„Avea 9 plăgi împușcate. A fost operat, i s-au extras bilele de cauciuc cu care a fost împușcat și două gloanțe, fiind folosită și muniție letală. A avut două lovituri și la abdomen, și în coapasa piciorului drept. În această dimineață medicii anesteziști vor stabili când va fi detubat. În acest moment nu mă pot pronunța dacă starea lui permite transferul la un spital penitenciar, dar probabil că într-o zi, va putea fi audiat”, a afirmat managerul spitalului din Onești, Gelu Nicolcea, la Digi 24.

Sursă foto: capturi video Antena 3

Publicat: 03 mart. 2021, 15:22 Autor: Andreea Voicu Arhiva
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă