Prima reactie bomba a lui Lili Sandu dupa ce iubitul ei a fost eliminat din FERMA! Ar fi cea mai tare veste din showbiz de anul asta! VIDEO

Publicat: 19 apr. 2019, 15:14 Autor: D. C. News 3

Lili Sandu are 39 de ani si isi doreste foarte mult un copil, Silviu Tolu, iubitul ei cel mai probabil va face tot posibilul sa-i indeplineasca aceasta dorinta.

Prima reactie a lui Lili Sandu dupa ce iubitul ei a fost eliminat din FERMA! Silviu Tolu tocmai a fost eliminat din FERMA si va merge acasa dupa ce a pierdut confruntarea in fata lui Kamara. Exista totusi si o parte buna in aceasta infrangere.

Desi multi dintre coechipierii lui au fost tristi, printre care si Morosanu, singura care se bucura nespus ca Silviu se intoarce acasa este iubita lui, Lili Sandu. Se pare ca Lili il asteapta pe Silviu cu un plan foarte bine pus la punct, vrea sa ramana insarcinata si sa aiba un copil cat de repede se poate.

Lui Lili Sandu i-a sunat ceasul biologic mai ales dupa ce prietena ei foarte buna Carinel Menghia a nascut. Lili a postat pe pagina de Instagram un mesaj prin care, mai în glumă, mai în serios, îşi cheamă iubitul acasă: „Cand una dintre cele mai bune prietene tocmai a născut…. si te gandesti ca ti-a cam venit rândul. Silviu Ţolu, hai acasă, că avem treabă!”

Relaţia dintre Lili Sandu şi modelul care a făcut furori în Fermă, a debutat iniţial ca o prietenie. Cei doi s-au întâlnit în Istanbul, unde el lucra, iar ea se afla cu o prietenă în vacanţă. Lili a povestit că s-a îndrăgostit de Silviu pentru că este un bărbat sincer, pentru că la început îi trimitea scrisori şi pentru că alături de el a simţit că trăieşte autentic, fără măşti.

Lili Sandu are 39 de ani iar Silviu Tolu are 27 iar diferenta de 12 ani dintre ei pare sa nu fie deloc o problema pentru cei doi indragostiti. Lili nu a fost zgârcită niciodata cu amănuntele picante din relaţia lor. „Eram spontani amândoi, era o energie foarte frumoasă. M-a cărat după el 10 kilometri pe jos, prin bazar. Noi nu am simţit diferenţa de vârstă. Când alţii au pus-o în prim plan, asta m-a făcut să fiu reticientă. Este o diferenţă de 12 ani între noi. Intuiţia mea a fost să-mi deschid inima şi asta am făcut şi îi sfătuiesc pe toţi să facă asta, dacă simt. Imediat după Istanbul, ne-am reîntâlnit, în România. M-a invitat la o cafea sau la un ceai verde, nu ştiu ce beam pe atunci. Apoi, au venit tot felul de vacanţe, şi pritenia s-a transformat în dragoste”, a spus vedeta acum 2 ani la Pro Tv.

Prima reactie a lui Lili Sandu dupa ce iubitul ei a fost eliminat din FERMA!

Lili a mărturisit că s-a îndrăgostit de Silviu nu doar pentru că este un tânăr care arată bine şi urcă pe podiumul de modă, ci şi pentru că este un bărbat sincer. „În primul an al relaţiei noastre, Silviu îmi trimitea scrisori, ceea ce era un lucru extrem de frumos. Silviu este foarte onest şi este foarte important să ai pe cineva lângă tine care nu are o mască. Este un stâlp pentru mine”, a completat actriţa.

Publicat: 19 apr. 2019, 15:14 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă