Poze HOT cu faimoasa Kelly Brook! Aceasta a pozat topless pentru un pictorial incendiar

Publicat: 28 Sep. 2018, 15:39 Vedete

Superbul model, in varsta de 38 de ani, pregateste o surpriza fanilor. Aceasta lucreaza la un calendar pe 2019, unde se vor regasi poze extrem de sexy pentru fiecare luna din an.

Vedeta arata incredibil de bine in acest pictorial, etalandu-si formele voluptoase. Pozele sunt atat in costum de baie, cat si topless, incingand imaginatia fanilor.

Acest calendar vine iemdiat dupa ce au aparut zvonuri cu privire la logodna cu iubitul ei, Jeremy Parisi, dupa ce un superb inel cu diamant a fost vazut pe inelar, in timpul calatoriei romantice prin Europa.

In timp ce continua cu modelling-ul, Kelly si-a schimbat modul de viata petrecaret intr-un stil de viata mai linistit, si chiar si-a descoperit talentul in gradinarit.

Kelly Brook topless
Poze HOT cu faimoasa Kelly Brook!

Poze HOT cu faimoasa Kelly Brook

„Viata mea s-a schimbat foarte mult in decursul ultimilor ani.Timp de mult timp am avut o viata sociala activa, participand la toate evenimentele mondene, prezentari de moda, aparitii pe covorul rosu, si chiar am avut la un moment dat un club de noapte.

Kelly Brook topless
Poze HOT cu faimoasa Kelly Brook!

Acum insa ma bucur de o viata mult mai linsitita, departe de lumina reflectoarelor. Dupa ce m-am mutat in afara orasului, simt mai mult nevoia sa petrec timp acasa, preferand sa-mi ingrijesc gradina decat sa ies in oras” a spus aceasta.

Publicat: 28 Sep. 2018, 15:39 Vedete
Pe aceeași temă