SOCANT! Imagini de groaza dintr-un camin de studenti din Grozavesti! Incepe facultatea iar tinerii vor fi cazati in conditile astea inumane!

Publicat: 28 Sep. 2018, 14:14 Life
SOCANT! Imagini de groaza dintr-un camin de studenti din Grozavesti! Incepe facultatea iar tinerii vor fi cazati in conditile astea inumane!

Daca va gandeati ca s-a schimbat ceva in caminele studentesti din Regie in ultimii ani, ar fi bine sa stiti ca va inselati.

Imagini de groaza dintr-un camin de studenti din Grozavesti! Conditiile grele de viata si mizeria din caminele din Regie sunt deja proverbiale pentru toti studentii care au trecut prin ele in ultimele decenii.

Cladirile de pe splai din zona Grozavesti sunt nerenovate in marea lor majoritate de foarte multi ani si au ajuns in prezent sa fie adevarate focare de infectie. Ultimele imagini aparute pe internet arata cum o studenta de anul 1 urmeaza sa-si ia in primire camera unde isi va petrece urmatorii 4 ani care arata dezolant. Singurele imbunatatiri facute camerei de camin sunt gemurile de tip termopan si zugravelile nenumarate de-a lungul timpului. In rest mobilierul este extrem de vechi, paturile de fier iar saltelele nici nu exista pentru ca fiecare student isi aduce propria saltea si pleaca odata cu ea.

Desi administratorii caminelor nu se implica aproape deloc in renovarea lor motivand ca nu au buget pentru asa ceva trebuie spus ca de multe ori pagubele produse sunt facute chiar de studenti. In imaginile prezentate in articol camera este plina de mucegai, peretii sunt negrii iar frigiderul din camera ruginit si total nepotrivit pentru depozitarea alimentelor.

Imagini de groaza dintr-un camin de studenti din Grozavesti!

Mobilierul ars si extrem de vechi, gresia sparta si foarte murdara sunt doar o parte din conditiile cu care studentii trebuie sa se “acomodeze” destul de repede. Multi dintre ei isi renoveaza singuri camerele de camin si investesc bani pentru a le igeniza si a le face locuibile.

Publicat: 28 Sep. 2018, 14:14 Life
Pe aceeași temă