Cele mai sanatoase tipuri de ceai! Trebuie savurate cat mai des! Ce beneficii uriase aduc organismului

Publicat: 28 sept. 2018, 14:06 Autor: madalina m. Retete & Diete

Cele mai sanatoase tipuri de ceai reusesc sa ne scape de afectiuni grave.

Persoanele care consuma ceai in mod regulat au un risc cu 35% mai mic sa sufere de boli cardiovasculare. Totul a fost aratat intr-un studiu realizat de catre cercetatorii din Baltimore, care au dezvaluit care sunt cele mai sanatoase tipuri de ceai.

In plus, cei care beau zilnic ceai au sanse sa reduca si simptomele aterosclerozei, dar si sa impiedice formarea depunerilor de grasime de pe artere.

Cele mai sanatoase tipuri de ceai!

Pe langa faptul ca amelioreaza sau vindeca simptomele afectiunilor, ceaiul este potrivit si pentru a tamadui sufletele. Asa cum ne sugereaza asiaticii, care au dezvoltat un adevarat cult pentru aceasta licoare, noteaza descopera.ro.

Cele mai sanatoase tipuri de ceai sunt ceaiul oolong, ceaiul verde, cel alb, sau cel cu ghimbir si lamaie. Pe cel din urma il prefera in special femeile, pentru ca ajuta in curele de slabit, datorita antioxidantilor.

De asemenea, o singura ceasca din acest ceai poate stopa simtomele racelilor, daca este consumat in timp util. Ghimbirul este recunoscut si pentru proprietatile sale antimicrobiale, iar cand este combinat cu lamaia, rezultatul e unul benefic si pentru sistemul imunitar.

Ceaiul oolong, printre cele mai sanatoase tipuri de ceai!

Cele mai sanatoase tipuri de ceai!

Printre cele mai sanatoase tipuri de ceai se mai numara si ceaiul alb. Acest sortiment are o aroma mai delicata, dar cu aceleasi efecte precum ceaiul verde. Testele au aratat ca este un aliat bun in lupta impotriva cancerului, fiind un produs obtinut prin mai putine procese industriale.

Ceaiul verde este unul dintre cele mai consumate sortimente si in Romania. Antioxidantii apropie ceaiul verde de cel medicinal. Acesta contine mai multi flavonoizi decat legumele sau fructele. Ceaiul verde lupta impotriva bolilor de inima sau a maladiilor precum Parkinson sau Alzheimer.

Ceaiul oolong este recunoscut pentru calitatile sale antioxidante care il fac un bun adjuvant in lupta cu colesterolul LDL sau colesterolul „rau”. Mai impiedica si formarea celulelor care pot provoca diverse tipuri de cancer.

Publicat: 28 sept. 2018, 14:06 Autor: madalina m. Retete & Diete
Pe aceeași temă