Se apropie Nunta Regala de la Sinaia! Iata programul evenimentului si meniul neobisnuit

Publicat: 28 Sep. 2018, 14:02 News 3

In doar 2 zile are loc evenimentul anului, si anume Nunta Regala a Principelui Mihail cu logodnica sa, Irina Binder. Va fi un eveniment fastuos, la care publicul nu va avea acces.

Duminica, 30 septembrie, este zi mare pentru cei cei 2 indragostiti. Fostul Principe Mihail isi va uni destinul cu aleasa sa, Irina Binder, la Biserica Sfantul Ilie din Sinaia.

Dupa cununia religioasa, invitatii sunt asteptati sa petreaca la Casino Sinaia, care a fost pregatit meticulos pentru marele eveniment. Sunt asteptati la nunta peste 200 de invitati.

Insa cei mai importanti, si anume membrii familiei Casei Regale din Romania au anuntat ca nu vor participa. Din nefericire, Principesa Margareta si Radu Duda au refuzat sa raspunda invitatiei, lasandu-i Principelui Nicolae un gol in suflet.

Si-ar fi dorit nespus ca familia sa-i fie alaturi la nunta sa, dupa cum ar fi fost normal. Ceea ce l-a intristat si mai mult pe nepotul Regelui Mihai a fost faptul ca a primit inapoi invitatia, fara ca aceasta sa fi fost deschisa.

Principele Mihai si Irina Binder
Se apropie Nunta Regala de la Sinaia!

Continuarea articolului »

Publicat: 28 Sep. 2018, 14:02 News 3
Pe aceeași temă