Inelul fabulos de logodna al viitorei sotii a principelui Nicolae

Publicat: 18 Sep. 2018, 14:18 Vedete

Mai sunt doar cateva zile pana la asteptata nunta dintre Principele Nicolae al Romaniei si logodnica sa, Alina Binder, care se va desfasura la Sinaia.

Principele Nicolae si Alina au ajuns de cateva zile la Sinaia, locul unde-si vor uni destinele pentru totdeauna. Apropiatii Principelui stiu ca acolo este un loc drag pentru el, fiind locul unde a copilarit.

Pe langa pregatirile pentru nunta, acesti au avut si cateva indatoriri de bifat.

Astfel ca au participat la Festivalul Sinaia Forever, care s-a desfacurat in weekend, iar marti au participat la intalnirea dintre primarul Vlad Oprea si delegatia din Cascais, Portugalia.

Inelul fabulos de logodna al viitorei sotii a principelui Nicolae

Acesta a fost momentul in care Alina a decis sa arate presei superbul inel de logodna. Inelul are in centru un safir mare, declarand ca esti piatra ei preferata si face parte dintr-un set cu cercei, avand la baza tot safirul.

 

Inelul fabulos de logodna al viitorei sotii a principelui Nicolaesex

Cei doi au grija ca totul sa fie in perfecta ordine si sunt atenti la fiecare detaliu. Nunta va avea loc pe 30 septembrie, la Cazinoul din Constanta.

In privinta rochiei de mireasa, Alina a specificat ca are elemente inspirate din tinuta Reginei Maria si ca este lucrata de un designer roman.

Publicat: 18 Sep. 2018, 14:18 Vedete
Pe aceeași temă