Sotia actorului Benedict Cumberbatch e insarcinata! Si-a aratat burtica de gravida pe covorul rosu, la Premiile Emmy 2018!

Publicat: 18 Sep. 2018, 13:51 Vedete

Benedict Cumberbatch va deveni tatic pentru a treia oara!

Sotia celebrului actor a fost si ea prezenta pe covorul rosu de la Premiile Emmy, din acest an. Desi a incercat sa isi ascunda burtica de gravida, n-a durat foarte mult pana cand marea veste ca Benedict Cumberbatch urmeaza sa mai aiba un copil s-a raspandit.

Benedict Cumberbatch si sotia lui au anuntat sarcina pe corovul rosu!

Sotia lui, Sophie Hunter, il va aduce pe lume pe cel de al treilea copil al cuplului. Toata lumea a ramas uimita, pentru ca vestea nu a fost anuntata in mod oficial, prin vreun reprezentant al celor doi, asa cum se obisnuieste la Hollywood.

Sotia actorului Benedict Bumberbatch e insarcinata

In schimb, ei au preferat sa faca marele anunt odata cu gala prestigioaselor Premii Emmy, care a avut loc in noaptea de luni spre marti, in Los Angeles. Regizoarea de 40 de ani avea o burtica de gravida foarte vizibila, pe care a incercat sa o „mascheze” cu ajutorul unei rochii largi.

Actorul Benedict Cumberbatch marturisea si cu alte ocazii ca experienta de a deveni tata i-a schimbat complet viata! „A avea un copil e o chestie colosala. Si e la un nivel la care nu te astepti. Brusc, mi-am inteles parintii mai mult decat am facut-o vreodata pana atunci”, spunea in trecut actorul.

Vestea a venit la doar un an de la nasterea lui Hal Auden Cumberbatch, cel de-al doilea copil al cuplului. In anul 2015, Benedict Cumberbatch si Sophie Hunter au devenit parinti pentru prima data. Bebelusul a venit pe lume la cateva luni de cand actorul s-a casatorit cu regizoarea chiar de Valentine’s Day!

(sursa: hollywoodlife.com)

Publicat: 18 Sep. 2018, 13:51 Vedete
Pe aceeași temă