Pippa Middleton, in costum de baie intr-o vacanta exotica! Sora Ducesei de Cambridge a fost fotografiata la doar 3 luni de la nastere si arata superb!

Publicat: 03 Jan. 2019, 15:24 Vedete

Nu este la fel de celebra ca sora ei dar arata incredibil de bine in costum de baie dupa ce a nascut.

Pippa Middleton, in costum de baie intr-o vacanta exotica! Sora lui Kate Middleton, Pippa Middleton a devenit mamica de aproape 3 luni iar acum a fost fotografiata la plaja in costum de baie.

Proaspata mamica in varsta de 35 de ani arata superb in timp ce se relaxeaza alaturi de sotul ei, James Matthews in varsta de 43 de ani. Cei doi nu au fost singuri in St Barts, o destinatie exotica de lux, ci au fost insotiti si de fratele ei mai mic care a fost si el impreuna cu iubita lui.

Pippa pare extrem de relaxata in Caraibe alaturi de sotul ei si de fratele ei si nici n-ai zice ca tocmai a devenit mama. Socrul ei detine un hotel de lux in aceasta statiune unde isi fac vacatele milionarii planetei si prefera pe timpul anotimpului rece sa petreaca cat mai mult timp aici.

Pippa Middleton, in costum de baie

Pippa Middleton, in costum de baie intr-o vacanta exotica!Intr-un costum de baie alb Pippa a fost fotografiata de paparazzi si toata lumea a ramas uimita de cat de bine arata la foarte putin timp dupa nastere. In tot acest timp, sora ei care face parte din familia regala nu a avut nici pe departe sarbatori atat de distractive, fiind nevoita sa urmeze protocolul si traditiile regale.

Pippa Middleton, in costum de baie intr-o vacanta exotica!Pippa Middleton este casatorita cu Matthews din Mai 2017 si in Octombrie anul trecut a nascut primul lor copil, pe Arhur Michael William. Ea impreuna cu sotul si fratele ei si-au petrecut vacanta in Caraibe in timp ce sora lor mai celebra, Kate Middleton a fost nevoita sa participe alaturi de Regina la festivitatile de Craciun si Anul Nou la Sandringham, un domeniu al casei regale.Pippa Middleton, in costum de baie intr-o vacanta exotica!

Mai multe fotografii, AICI!

Publicat: 03 Jan. 2019, 15:24 Vedete
Pe aceeași temă