Cum traiesc urmatoarele generatii de traficanti de droguri. Copiii din Mexic invata de mici sa planteze si sa vanda! De ce poarta mastile astea la scoala?!

Publicat: 03 Jan. 2019, 15:06 Life

Elevii ii ameninta pe profesori cu moartea si de multe ori parintii lor ii rapesc daca copii le cer asta.

Cum se formeaza in Mexic urmatoarele generatii de traficanti de droguri? In Mexic fenomenul traficului de droguri a ajuns la cote alarmante iar cei implicati isi invata si copiii sa faca acelasi lucru ca si ei.

Intr-un film documentar intitulat „Cum este sa cresti intr-o zona plina de traficanti” producatorii au intervievat mai multi copii si profesori din zonele puternic afectate de traficul de droguri si raspunsurile lor au socat pe toata lumea. Everardo Gonzalez este regizorul mexican care a realizat aceasta documentar despre viata urmatorei generatii de narco-traficanti.

New York Times a preluat o parte din documentar si deja mai bine de 1 milion de oameni l-au urmarit pe Youtube. Partea care a devenit accesibila publicului larg este una in care o profesoara vorbeste despre elevii ei care nu au mai mult de 7-8 ani si toti isi doresc sa devina traficanti de droguri.

Profesorii se tem sa-i certe sau sa-i critice pe copii ai caror parinti sunt cunoscuti ca fiind traficanti de droguri pentru ca au fost cazuri in care profesorii au fost rapiti si ucisi dupa astfel de incidente. Ceea ce este cu adevarat socant este nivelul pana la care a ajuns sa fie raspandita cultura drogurilor.

Continuarea articolului »

Publicat: 03 Jan. 2019, 15:06 Life
Pe aceeași temă