Daniel Ghita, atac la Catalin Morosanu! „Pentru Moropinochhio, sa iti aduca 2019 un nas mare pentru ca ai mintit”

Publicat: 03 Jan. 2019, 13:47 News 3

Cei doi fosti luptatori de top ai Romaniei sunt acum la cutite si nu se jeneaza sa se atace in public, pe conturile de Facebook.

Daniel Ghita, atac la Catalin Morosanu, la final de 2018. Sportivul nu si-a uitat rivalul pe care il acuza ca a mintit in anul ce tocmai a trecut. Daniel Ghiță, fost luptător în K1, a postat un mesaj pe Facebook.

Sportivul l-a ironizat pe Cătălin Moroșanu, despre care a spus că participă la emisiuni tv frivole.

Daniel Ghita, atac la Catalin Morosanu

„La mulți ani, tuturor românilor! Un an nou Binecuvântat! Multă sănătate, să vă dea Dumnezeu mult noroc și cei plecați peste hotare să nu uitați că sunteți frații noștri și vă iubim! Inimile românilor bat pretutindeni în lume! Avem șapte vieți, șapte inimi…neamul nostru românesc nu o să piară niciodată!

Ma iertați, că eu rămân Eu și am curajul să deranjez, pe unii care nu le place sa audă adevărul… Pentru Moropinochhio sa îți aducă 2019 un nas mare în 2018, pentru că ai mințit mult.. Ai mințit de s-au zguduit Carpații!

Așa e când te chiloțărești pe bani grei și te deranjează adevărul.. Poate următoarea luptă o poți face cu Bugs Bunny?”, a scris Ghiță pe Facebook.

Publicat: 03 Jan. 2019, 13:47 News 3
Pe aceeași temă