Fericire mare în Familia Regală. Pippa Middleton a născut pentru a doua oară! Ce nume va purta bebelușul

Publicat: 18 mart. 2021, 10:05 Autor: Andreea Voicu Vedete

Este fericire mare în Familia Regală, după ce Pippa Middleton a adus pe lume cel de-al doilea copil. Sora Ducesei de Cambridge și James Matthews, partenerul ei de viață, mai au un copilaș care împlinește trei ani.

Pippa Middleton și James Matthews, soțul ei, au devenit părinți pentru a doua oară. Sora Ducesei de Cambridge a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. La începutul săptămânii, Pippa Middleton a născut pe 15 martie o fetiță, în jurul orei 4:22. A cântărit la naștere 2,9 kilograme. Micuța va purta de acum înainte numele de Grace Elizabeth Jane. Se pare că numele este transmis din generație în generație, căci numele de ”Elizabeth” este purtat și de Regină, și de Kate Middleton, de fiica ei, Charlotte, dar și de mama lor și bunică, Carole. Numele de ”Jane” ar fi ales în onoarea mamei lui James. Cei doi mai au un copil, un băiețel care face trei ani în luna octombrie a acestui an, arată VIVA.ro.

În decembrie 2020 se anunța că Pippa Middleton este gravidă pentru a doua oară

Sora lui Kate Middleton anunța spre finalul anului 2020 că este însărcinată pentru a doua oară. Astfel că, Pippa Middleton și James Matthews erau entuziasmați că vor deveni părinți pentru a doua oară. Mătușa celor trei copii ai lui Kate Middleton și ai Prințului William abia aștepta să devină, din nou, mămică.

„Pippa și James sunt încântați, este o veste minunată, în ciuda acestui an dificil. Întreaga familie este încântată”, a declarat o sursă apropiată familiei pentru publicația Page Six, arată Click.

Prințul William și Kate Middleton își educă cei trei copii după un set de reguli stricte

Potrivit The Mirror, setul strict de reguli include chiar și interdicția de țipa, de a striga sau de a se uita la televizor, înainte de cină. Se spune că Ducele și Ducesa de Cambridge insistă asupra copiilor lor, Charlotte, Louis și George, să nu adoarmă triști sau supărați.

O sursă a transmis pentru The Sun: ”Copiii sunt încurajați să vorbească despre ceea ce simt. Fie că este vorba despre un subiect de la școală, o oră de balet, de înot sau de tenis, fie că este vorba despre o reclamă de la televizor, ei discută și găsesc soluții. Nu se pune problema ca unul dintre părinți să spună ”nu”, iar celălalt să spună ”da”. Mereu se înțele și sunt uniți în fața copiilor”.

Sursă foto: Arhivă Ciao – 2018

Publicat: 18 mart. 2021, 10:05 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă