De ce a divortat Andreea Berecleanu de Andrei Zaharescu: „Nu mai erau zambete si…” Adevarul despre infidelitate

Publicat: 03 ian. 2019, 15:17 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Fosta vedeta PRO TV a avut un mariaj cu celebrul Andrei Zaharescu, colegul ei la stirile pe care le prezentau impreuna.

Au avut un mariaj fericit de 15 ani, dar au divortat. Conform click.ro, Andrei Zaharescu o insela pe Andreea Berecleanu. Cei doi au decis sa divorteze in 2015, dar ea nu a vorbit niciodata despre asta. Recent, s-a aflat de ce a divortat Andreea Berecleanu de Andrei Zaharescu.

Prezentatoarea stirilor Antena 1 a spus tot adevarul. Nu a vorbit despre infidelitate, ci despre faptul ca nu mai era fericita deloc. Cand ajungea acasa, situatia nu mai era roz pentru ea si cei doi copii pe care ii are cu Andrei Zaharescu.

„La un moment dat, în familia în care eram, în structura în care eram, nu se mai râdea şi asta a fost un semnal de alarmă important. Acum se râde, din nou, la noi în casă. De multe ori m-am simţit bărbatul în relaţie, că eu deţin frâiele şi cred că mi-am şi dorit asta, dar nu e neapărat ce trebuie.

Şi în relaţia actuală, el simte asta şi se simte bine, pe termen scurt, dar pe termen lung, nu e bine. Cred că fiecare trebuie să rămână în rolul lui iniţial”, a declarat Andreea Berecleanu, la Antena Stars.

Andreea Berecleanu, inselata de Andrei Zaharescu

De ce a divortat Andreea Berecleanu de Andrei ZaharescuConform avocatului care a reprezentat-o pe Andreea Berecleanu in procesul intentat pentru pensia alimentara, este vorba de infidelitate. Barbatul nu a spus motivul, cum nu are voie, dar divortul a fost amiabil.

”Eu am fost avocatul familiei foarte mult timp. Eu Şi fosta mea soţie am fost prieteni de familie cu Andreea şi Andrei. Motivul divorţului nu îl pot spune, deoarece s-a vrut ceva amiabil şi discret. El trebuie să plătească pensie alimentară o treime din salariul lui. El are 5.000 de dolari salariu de consul. Acum s-a ajuns la o sumă de aproape 10.000 de euro.

De ce a divortat Andreea Berecleanu de Andrei ZaharescuI s-a pus proprire pe conturi. Am înţeles că vorbeşte cu copiii. Andreea a plecat cu copiii şi cu domnul Stan la Disneyland. A venit şi el. Andrei susţine că nu poate să vină decât o dată pe an în România. Andreea nu i-a interzis să îşi vadă copiii. Ei au stat două luni la el în vacanţă, în Africa de Sud. El avea o relaţie bună cu cei mici. Nu cunosc să fi existat episoade violente între Andrei şi Andreea. Când s-a produs ruptura, s-a produs de tot.

Eu cu soţia mea nu mai eram împreună, eram despărţiţi, dar eram în continuare parteneri de afaceri. Eram la birou şi am văzut un mesaj pe telefon. Am tastat să văd al cui era numărul. Am fost şocat să aflu că fosta soţie s-a cuplat cu Zaharescu. Andreea nu a aflat de la mine, a aflat din altă parte. Relaţia lor a început cu mult timp înainte să apară în presă.

De ce a divortat Andreea Berecleanu de Andrei ZaharescuZaharescu o înşela pe Andreea cu soţia mea. A început cam prin 2010. El era cu Andreea atunci. Au fost o perioadă separaţi, dar s-au combinat când el era purtător de cuvânt. Nu s-a putut până atunci. Eu nu i-am spus Andreei nimic, abia apoi, după ce a aflat din altă parte, am discutat despre asta”, a mărturisit avocatul Călin Giurgiu, în direct, la emisiunea ”Wowbiz”, in 2015.

Avocatul Andreei Berecleanu, la vremea respectiva, era fostul sot al iubitei lui Andrei Zaharescu, cu care isi insela sotia de atunci. In prezent, Andreea Berecleanu e casatorita cu medicul estetician Constantin Stan.De ce a divortat Andreea Berecleanu de Andrei Zaharescu

Publicat: 03 ian. 2019, 15:17 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă