De ce a divortat Andreea Berecleanu de Andrei Zaharescu: „Nu mai erau zambete si…” Adevarul despre infidelitate

Publicat: 03 Jan. 2019, 15:17 Vedete

Fosta vedeta PRO TV a avut un mariaj cu celebrul Andrei Zaharescu, colegul ei la stirile pe care le prezentau impreuna.

Au avut un mariaj fericit de 15 ani, dar au divortat. Conform click.ro, Andrei Zaharescu o insela pe Andreea Berecleanu. Cei doi au decis sa divorteze in 2015, dar ea nu a vorbit niciodata despre asta. Recent, s-a aflat de ce a divortat Andreea Berecleanu de Andrei Zaharescu.

Prezentatoarea stirilor Antena 1 a spus tot adevarul. Nu a vorbit despre infidelitate, ci despre faptul ca nu mai era fericita deloc. Cand ajungea acasa, situatia nu mai era roz pentru ea si cei doi copii pe care ii are cu Andrei Zaharescu.

„La un moment dat, în familia în care eram, în structura în care eram, nu se mai râdea şi asta a fost un semnal de alarmă important. Acum se râde, din nou, la noi în casă. De multe ori m-am simţit bărbatul în relaţie, că eu deţin frâiele şi cred că mi-am şi dorit asta, dar nu e neapărat ce trebuie.

Şi în relaţia actuală, el simte asta şi se simte bine, pe termen scurt, dar pe termen lung, nu e bine. Cred că fiecare trebuie să rămână în rolul lui iniţial”, a declarat Andreea Berecleanu, la Antena Stars.

Continuarea articolului »

Publicat: 03 Jan. 2019, 15:17 Vedete
Pe aceeași temă