Ultimatum pentru Harry si Meghan. Ce decizie urgenta trebuie sa ia Ducii de Sussex

Publicat: 31 aug. 2019, 17:00 Autor: madalina m. Vedete

Fanii de altadata ai cuplului regal nu ii mai apreciaza atat de tare pe cei doi duci. Presa britanica a dezvaluit cateva detalii nestiute pana acum.

Ultimatum pentru Harry si Meghan. Cei doi regali vor trebui sa faca o alegere foarte grea, in urmatoarea perioada. De ceva vreme, acestia nu mai sunt nici pe placul publicului din Marea Britanie.

De cand a devenit mamica, Meghan pare sa isi stabilit alte prioritati la Palat. Totusi, deciziile ei ii afecteaza si pe altii, iar Printul Harry pare sa o urmeze, pas cu pas. Ducii de Sussex sunt nevoiti acum sa ia o decizie care le va marca vietile ca membri ai Casei Regale britanice.

Ultimatum pentru Harry si Meghan!

Ultimatum pentru Harry si Meghan

Acest detaliu a fost dezvaluit de catre biografa regala Angela Levin. Se pare ca cei doi tineri sunt din ce in ce mai confuzi in ceea ce priveste rolul lor in cadrul regalitatii.

Astfel incat ei „vor fi nevoiti sa aleaga intre a face parte din lumea celebritatilor sau din lumea regala”, sustine scriitoarea Angela Levin.

In cadrul unui interviu acordat pentru ziarul „The Telegraph”, biografa a povestit ca ii este foarte greu sa si-o imagineze pe Meghan Markle cum „sta cu bratele incrucisate”. In timp ce ii atrage atentia sotului sau sa reconsidere rolurile lor tot mai confuze in cadrul regalitatii britanice.

Si, din acest motiv, ducii de Sussex se distanteaza foarte mult prin actiunile lor de cele ale ducilor de Cambridge, spre exemplu. Daca Printul William si Kate Middleton au un comportament mai rezervat, acelasi lucru nu se poate spune despre Printul Harry si Meghan. Cei din urma incalca adesea regulile si protocolul impus de regalitate.

Ducii de Sussex incalca adesea protocolul regal

Criticile repetate la adresa ducilor de Sussex au ajuns sa acapareze titlurile presei britanice, in ultimele saptamani. In ochii opiniei publice au fost foarte reprezentative cele patru deplasari cu avioane private in calatoriile facute de catre acestia in Spania si in Franta.

Totul in conditiile in care ambii sustin ca au alte valori ecologice. Gesturile arata insa contrariul, din pacate. Interiorul avionului lui Meghan Markle si a Printului Harry e lux total! Imagini spectaculoase

Multiplele critici au ajuns sa puna capac unei serii de decizii gresite, dar si din pricina unor excese din partea tanarului public. Sunt detaliile care, puse cap la cap, au ajuns sa declanseze furia societatii britanice, care i-a catalogat drept „ipocriti”.

Unii le considera casatoria „discutabila”, insa in ceea ce priveste rolul pe care ei vor sa-l exercite in societate, sotii par sa fie confuzi. „Sunt membri ai casei regale in slujba comunitatii sau celebritati hoinare prin lume?”, se intreaba biografa Angela Levin.

sursa: mirror.co.uk

Publicat: 31 aug. 2019, 17:00 Autor: madalina m. Vedete
Pe aceeași temă