Pilotul Titi Aur s-a vindecat de Covid-19: ”M-am născut a doua oară”

Publicat: 16 Apr. 2021, 08:20 Vedete

Pilotul Titi Aur a câștigat lupta cu virusul chinezesc! Bărbatul a fost externat din spital, după ce ultimele săptămâni le-a petrecut în grija medicilor. Pilotul a avut nevoie de oxigen, pentru că plămânii lui au fost foarte afectați.

Pilotul Titi Aur a fost externat din spital, după ce s-a luptat mult timp cu noul coronavirus. Bărbatul a fost internat la Spitalul de Urgență „Elena Beldiman” din Bârlad, având 30% din plămâni afectați, după ce s-a infectat cu noul coronavirus.

„M-am născut a doua oară! Norocul meu a fost că nu am avut alte comorbidități, medicii putând să-mi administreze medicamente puternice, care au dereglat organismul, dar acesta fiind sănătos a rezistat! Nu am cuvinte să mulțumesc medicilor de la Bârlad”, a spus Titi Aur, după ce a fost externat din spital, arată Cancan.

Pilotul Titi Aur a avut plămânii foarte afectați din cauza coronavirusului

Pilotul Titi Aur a declarat pentru Gândul.ro faptul că se află internat în spital și este nevoit să respire cu masca de oxigen, după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Bărbatul este internat în Spitalul ”Elena Beldiman” din Bârlad. Plămânii pilotului sunt afectați în proporție de 30% și are nevoie de masca de oxigen pentru a respira.

”Am plămânul afectat 30% și respir foarte greu, aproape imposibil fără masca de oxigen. Sunt sub tratament intensiv și sper să recuperăm. Nu este foarte grav pentru că nu este plămânul afectat peste 50%, dar nu este de glumă nici cu 30%. Pe medici i-am simțit ca pe niște îngeri. Pe lângă partea profesională, pentru că au sute de pacienți încă de la începutul pandemiei deoarece este spital COVID-19, medicii se comportă exemplar cu toți pacienții. Sunt prietenoși, explică, îți spun pașii care urmează. Sunt extraordinari”, a spus pilotul Titi Aur.

Sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 16 Apr. 2021, 08:20 Vedete
Pe aceeași temă