Pilotul Titi Aur este internat în spital. Bărbatul este infectat cu noul coronavirus și are nevoie de oxigen

Publicat: 03 Apr. 2021, 15:22 Vedete

Pilotul Titi Aur este infectat cu noul coronavirus. Profesionistul se află internat în spital și are nevoie de masca de oxigen pentru a resipira. A făcut și primele declarații, după ce s-a aflat că este pe mâinile medicilor.

Pilotul Titi Aur a declarat pentru Gândul.ro faptul că se află internat în spital și este nevoit să respire cu masca de oxigen, după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Bărbatul este internat în Spitalul ”Elena Beldiman” din Bârlad. Plămânii pilotului sunt afectați în proporție de 30% și are nevoie de masca de oxigen pentru a respira.

”Am plămânul afectat 30% și respir foarte greu, aproape imposibil fără masca de oxigen. Sunt sub tratament intensiv și sper să recuperăm. Nu este foarte grav pentru că nu este plămânul afectat peste 50%, dar nu este de glumă nici cu 30%. Pe medici i-am simțit ca pe niște îngeri. Pe lângă partea profesională, pentru că au sute de pacienți încă de la începutul pandemiei deoarece este spital COVID-19, medicii se comportă exemplar cu toți pacienții. Sunt prietenoși, explică, îți spun pașii care urmează. Sunt extraordinari”, a spus pilotul Titi Aur.

Pilotul Titi Aur este infectat cu noul coronavirus

De asemenea, pilotul este și singurul afectat foarte tare din cauza coronavirusului, din familia sa: „85% din cazuri se tratează acasă, bineînțeles sub îndrumarea medicului. Unii sunt asimptomatici, unii sunt mai mult sau mai puțin afectați. Pentru cei aproximativ 15% care au plămânii afectați este vital să vină cât mai repede pe mâna specialiștilor. Și o oră e întârziere poate să ducă la agravarea situației. Nu mai vorbim de zile și săptămâni de stat aasă. Eu m-am protejat, am purtat mască, nu am fost în locuri publice, am făcut tot ceea ce este normal, dar nu m-am expus și nu am fost anti-mască.Sunt singurul din familie infectat. Soția și copiii nu s-au infectat și ei. Eu am fost afectat destul de tare și acum mă lupt cu boala”.

Sursă foto: captură video Youtube

Publicat: 03 Apr. 2021, 15:22 Vedete
Pe aceeași temă