Pastrama se joaca cu focul! In ce hal a facut misto de Catalin Zmarandescu dupa ce a ajuns in FERMA! „Si asta e mancat bine?! Are gatul in ceafa!” VIDEO

Publicat: 12 apr. 2019, 15:17 Autor: D. C. Vedete

Usor, usor incepe sa se schimbe ordinea in FERMA. Pastrama inca mai are curaj sa faca glume dar cu siguranta se va termina rau pentru el.

Pastrama se joaca cu focul! In ce hal a facut misto de Catalin Zmarandescu! Catalin Zmarandescu a ajuns in FERMA si deja se acomodeaza cu mediul dar cel mai probabil va incepe sa „ia masuri” cat de curand.

Atunci cand l-au vazut intrand pe usa fermei toti ceilalti concurenti au ramas muti de uimire. Chiar si Morosanu s-a „bucurat” sa-l vada dar si-a dat seama ca pozitia lui de lider va fi clar amenintata. Singurul care a avut totusi curajul sa ia in gluma venirea unui „greu” in competitie a fost Florin Pastrama care i-a facut si pe ceilalti baieti sa rada cand a inceput sa le spuna ce crede el despre Catalin Zamrandescu.

Fostul luptator de MMA a participat si la prima sedinta in care a nominalizat-o pe Brigitte la duel iar in prima seara in FERMa a stat izolat fata de ceilalti, dormind pe canapeaua din living.

Desi cand a intrat in FERMA, Morosanu s-a bucurat sa-l vada pe Catalin Zmarandescu, ulterior la testimoniale declaratiile lui au fost putin mai nuantate: „Clar ca ma simt vizat de Catalin Zmarandescu avand in vedere ca este un om la categoria grea ca si mine.

Pastrama, si el ingrijorat de venirea lui Catalin Zmarandescu in FERMA a inceput caterinca, incercand sa faca haz de necaz: „Si asta e mancat bine bro? Sa fie asta la duel, eu nu ma bag. Luati voi proba, lasa-ti-ma pe mine. Uite asa merge, a trecut acuma pe langa mine. Jur. Are gatul bagat aici in ceafa.”

Pastrama se joaca cu focul! In ce hal a facut misto de Catalin Zmarandescu!

Lasand gluma la o parte Pastrama si-a dat seama ca nu vrea sa-si faca din Zmarandescu un dusman asa ca a venit cu declaratii ceva mai impaciuitoare: „Catalin Zmarandescu este un om cu un caracter deosebit, il stiu de foarte mult timp. Am numai cuvinte frumoase la adresa lui.”

Zmarandescu deja a inceput sa ia pulsul fermei si a nimierit in baie peste Pastrama si Brigitte in timp ce se certau iar concluzia lui a fost una destul de simpla: „Brigitte este foarte certareata si sare la scandal, acum l-a luat pe Pastrama pe post de catel de companie. Stai jos, ridica-te in picioare, rostogoleste-te.

Un alt episod foarte delicat la care Catalin Zmarandescu si-a pierdut cumpatul a fost cand Brigitte si fetele au inceput un scandal monstru vis a vis de faptul ca nu stiau pe cine va alege Brigitte la duel si ca Morosanu s-ar fi oferit sa le antreneze pe unele dintre ele. Asistand pasiv la intreaga cearta, la un moment dat Zmarandescu a izbucnit: „Ba sa moara mama inbunesc. Va certati ca @#$%^. Hai ma sa mergem, da-i in p*&@ mea. Hai ca imi bag #[email protected]^. Faceti-va in * mea o l&^$ ca trece. Da sa se omoare intre ele, da-le in *@ mea pe toate. Frica de duel si faptul ca acest concurs se apropie de final incepe sa scoata din oameni ce este mai urat la suprafata.

Publicat: 12 apr. 2019, 15:17 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă