Ruxandra Ion, umilita in ultimul hal de o stewardesa! A facut-o handicapata si nu a lasat-o sa se imbarce in avion desi avea grave probleme de sanatate!

Publicat: 12 Apr. 2019, 14:02 News 3

Una dintre cele mai importante persoane din televiziunea din Romania a avut parte de un episod extrem de nefericit pe aeroportul din Nisa.

Ruxandra Ion, umilita in ultimul hal de o stewardesa! A fost facuta si handicapata… Mama telenovelelor din Romania a trait un episod de film de groaza atunci cand a vrut sa se intoarca in Romania cu o companie low cost din Franta.

La cei 63 de ani ai sai, celebra regizoare de filme si telenovele din Romania a fost umilita crunt de personalul unei companii low-cost din Romania. Din cauza unor probleme cu genunchii, Ruxandra Ion nu se mai poate deplasa singura pe distante lungi si nici nu poate sta foarte mult timp in picioare, motiv pentru care a fost ajutata sa se deplaseze cu un scaun cu rotile in aeroportul din Nisa.

Cand a ajuns la poarta de imbarcare, i-a fost refuzat dreptul de a intra atunci in avion pentru ca una dintre regulile companiei aeriene ar fi ca „handicapatii nu trebuie sa se imbarce cand inca se mai efectueaza alimentarea cu kerosen”. Nimic nu a durut-o mai tare pe Ruxanadra Ion, mama lui Ducu Ion, decat faptul ca doamna de acolo folosise cuvantul „handicapata” fara sa-si dea seama cat este de ofensator si fara urma de remuscare.

Ruxandra Ion este senior advisor Happy Channel si producatoarea serialului de succes de la Antena 1, Fructul Oprit. Si sotul ei a avut nevoie, din cauza situatiei creeate, sa ia cateva pastile de inima, avand probleme cardiace si din cauza nervilor cu stewardesa, acestea acutizandu-se. Mai jos puteti citi intregul fir al evenimentelor povestite de Ruxandra Ion pe Facebook.

„Aeroportul din Nisa ieri seara. Cursa Blue Air pentru Bucuresti Otopeni. Din cauza problemelor cu genunchii, in situatii in care stau prea mult in picioare, bastonul nu mai e suficient. Asistenta aeroportului imi ofera un scaun cu rotile. Mi se spune ca trebuie sa ma imbarc prima. Ajung la usa avionului insotita de sotul meu, colega mea Ana cu care am fost la festivalul Mip tv de la Cannes si 2 colaboratoare de la firma de distributie Vertical. La usa avionului sta de paza sefa agentiei Blue Air din Nisa, care nu ii permite insotitorului francez sa ma ajute sa urc in avion fara nici o explicatie. Le invita pe cele 2 doamne de la Vertical si dupa ele pe ceilalti pasageri. Nici eu nici insotitorii mei, inclusiv domnul de la aeroport nu intelegeam nimic. Cand intrebam ce se intampla sefa agentiei raspunde.

Continuarea articolului »

Publicat: 12 Apr. 2019, 14:02 News 3
Pe aceeași temă