Oana Roman s-a despărțit definitiv de Marius Elisei! Cu ce a călcat-o pe nervi fostul soț: „Mă simt eliberată de o povară”

Publicat: 27 ian. 2023, 10:24 Autor: Camelia Vedete

Oana Roman s-a despărțit definitiv de Marius Elisei! Vedeta TV spune că se simte eliberată de o povară pentru că nu se mai înlegeau din niciun punct de vedere.

Oana Roman a uimit pe toată lumea cu Instastory-urile postate în mediul online. Vedeta a anunțat despărțirea de Marius Elisei și a explicat ce s-a întâmplat de a dus la această decizie.

Oana Roman s-a despărțit definitiv de Marius Elisei!

„Acum vor curge râuri de cerneală, cum s-ar spune, vor apărea titluri că Marius a părăsit-o pe Oana. Este un lucru pe care ni l-am dorit, cumva, amândoi. Eu îi spun de foarte mult timp că trebuie să ne separăm definitiv, pentru că nu cred că mai avem nicio șansă să mai reparăm ceva în relația noastră, pentru că avem viziuni total diferite asupra vieții, dorințe total diferite în ceea ce privește viața. Vedem lucrurile total diferit. Am încercat cât s-a putut. Nu s-a mai putut. Este un lucru pe care și eu mi l-am dorit, dar mă repet. Mi-aș fi dorit ca acest lucru să nu se întâmple acum, pentru că nu este OK că am rămas singură, cu toate pe cap”, a spus Oana Roman, pe Instagram.

„Mă simt eliberată de o povară”

Cei doi foști soți nu mai locuiesc împreună, însă Oana spune că îi este foarte greu pentru că a rămas cu toate pe cap, atât cu grija casei, cât și cu grija mamei ei.

„Trebuie să am grijă și de copil și de casă, și de mama, și de cumpărături, și să muncesc, să plătesc facturi și să le fac pe toate, dar asta e. El nu mai locuiește cu noi. Am hotărât acest lucru, doar că el a hotărât să plece mai devreme decât am stabilit. Atâta tot. Cum am scris și în story-ul anterior, eu mă simt eliberată de o foarte mare povară, pentru că nu ne mai era bine împreună. Nici eu nu mai eram fericită, nici el nu era fericit. Fiecare cu greșelile lui. Fiecare cu problemele lui”, a mai spus vedeta.

Cu ce a călcat-o pe nervi fostul soț

Mai mult, Oana Roman afirmă că nu se mai simțea fericită în această relație și că a insistat de mai multe ori la fostul partener să pună punct relației.

„Ultima perioadă, cel puțin din punctul meu de vedere, ultimul an a fost foarte greu. Eu l-am trăit ca pe o povară, ca pe o situație extrem de tensionată în care nu m-am simțit bine, nu m-am simțit împăcată. Nu m-am simțit fericită și am trăit-o așa degeaba. Eu am spus că lucrul acesta trebuia să se întâmple de mai demult. El a insistat foarte mult ca Luna să facă pui, deși eu nu mi-am dorit lucrul acesta și asta e. Nu și-a asumat această responsabilitate. Probabil că el avea varianta lui, o să spună adevărul lui, nu mă interesează”, a mărturisit Oana Roman, în mediul online.

Ce spunea Oana Roman după ce a divorțat

„Nu știu dacă îmi este dor de el, dar îmi este dor de timpul petrecut împreună de noi doi cu Isa. Cred că resimt lipsa acestui timp al nostru, la fel de mult ca ea. Isa tot spune că vrea (n.r. frate sau soră). I-am zis că eu nu mai pot să fac copii. Acum trebuie să o fac să înțeleagă că, dacă eu cu tatăl ei nu mai suntem împreună, el poate să se ducă să facă un copil. Pe bune, el dacă vrea să mai facă un copil, treaba lui. Am divorțat. Pot eu să-i impun lui chestii? Ea vrea să fim o familie, dar nu se mai poate”, spunea vedeta în 2021.

Publicat: 27 ian. 2023, 10:24 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă
×