Oana Roman, atacată după ce l-a făcut impostor pe Alexandru Cumpănașu. „Pe mine mă înspăimântă”

Publicat: 09 Oct. 2019, 12:01 Vedete
Oana Roman, atacată după ce l-a făcut impostor pe Alexandru Cumpănașu. „Pe mine mă înspăimântă”

Oana Roman a postat un mesaj pe contul de socializare, în care a făcut acuzații dure la adresa lui Alexandru Cumpănașu, după o dezvăluire cu privire la averea lui. Acum, vedeta primește mesaje șocante din partea internauților.

Oana Roman a postat un mesaj pe contul de socializare. Reacția Oanei vine în urma materialului din presa, potrivit căruia asociația lui Alexandru Cumpănașu ar fi reușit să ia un milion de lei de la Ministerul Culturii pentru broșuri copiate de pe google și wikipedia.

La scurt timp după reacția Oanei Roman, mesajele au curs lanț, iar internauții i-au transmis cuvinte urâte acesteia. Vedeta a publicat uul dintre ele.

Oana Roman a postat un mesaj pe contul de socializare

Oana Roman a postat un mesaj pe contul de socializare

„Mi-am exprimat decent o opinie , pentru că e dreptul meu să am opinii atâta timp cât păstrez un ton civilizat ! Votanții stimabilului sunt de teapa asta, și trimit acest tip de mesaje ! Am primit sute, ăsta e cel mai rău! M-am gândit că doamna merită să fie un pic celebra ! Faptul că există astfel de oameni , pe mine mă înspăimîntă , și mă face să mă întreb oare de ce pe Pământ se nasc astfel de oameni cu astfel de gândire ! Ferească Dumnezeu! Se spune ca blestemul e un păcat atât de mare încât se întoarce înzecit! Doamne, iart-o !”, a scris Oana Roman pe contul de socializare.

Alexandru Cumpanasu

„Domnul ăsta a încasat 187 000 de euro pt 3 broșuri de 17 pagini fiecare, cu texte copiate de pe net. Întrebare: câți mari scriitori contemporani de valoare au încasat 187 000 de euro în 2 luni pentru vreo carte publicată?. Așa caracter are, se dădea bărbat! :))) plin de bani pe banii statului cu texte copiate de pe net! Un impostor oribil”, a scris Oana Roman despre Cumpănașu, pe contul de socializare.

Publicat: 09 Oct. 2019, 12:01 Vedete
Pe aceeași temă