Ce durere de spate nu ar trebui să ignori niciodată. Trădează bolile silențioase

Publicat: 09 Oct. 2019, 11:14 Life
Ce durere de spate nu ar trebui să ignori niciodată. Trădează bolile silențioase

Durerile de spate sunt una dintre cele mai comune afecțiuni ale secolului al XXI-lea.

Ce durere de spate nu ar trebui să ignori niciodată. Toată lumea se confruntă, la un moment dat, cu o astfel de durere, chiar dacă este vorba despre o durere cauzată de un accident sau de una datorată poziției necorespunzătoare a corpului.

Durerea apare în mai multe zone ale coloanei vertebrale și poate fi tratată prin adoptarea unei poziții corecte sau prin medicamente și odihnă. Deși majoritatea durerilor nu ascund probleme grave de sănătate, există o anumită durere de spate pe care nu ar trebui să o ignorăm niciodată.

Ce durere de spate nu ar trebui să ignori niciodată

Ce durere de spate nu ar trebui să ignori niciodată

Iată care este durerea de spate pe care nu ar trebui să o ignori niciodată!

De câte ori nu ți s-a întâmplat să simți durere în zona inferioară a spatelui? Această neplăcere poate apărea in cauza efortului pe care l-ai făcut sau a poziției incorecte a corpului. În acest caz, unguentele sau pastilele te scapă, de obicei, în câteva zile de disconfort. În alte cazuri, însă, această durere poate fi cauzată de o afecțiune foarte gravă, potrivit thehealthsite.com.

Durerea de șale care persistă poate semnala o problemă gravă de sănătate, de aceea trebuie să te duci imediat la doctor. Disconfortul în zona lombară poate fi rezultatul unei anumite afecțiuni structurală a spatelui, ce ține de vertebre, de discurile intervertebrale, ligamente și mușchi. De asemenea, durerea sciatică mai poate apărea și în cazul pietrei la rinichi, herniei de disc, osteoartritei sau unor afecțiuni ale inimii.

Publicat: 09 Oct. 2019, 11:14 Life
Pe aceeași temă