Vești despre starea de sănătate a Tamarei Buciuceanu Botez! Cei de la Spitalul Elias au făcut declarații

Publicat: 09 Oct. 2019, 09:52 News 3

În urmă cu patru zile, celebra actriță Tamara Buciuceanu - Botez, în vârstă de 90 de ani, a fost internată de urgență la Spitalul Elias din București, la secția de Terapie Intensivă.

Vești despre starea de sănătate a Tamarei Buciuceanu Botez. Starea sănătății sale s-a ameliorat însă până într-acolo încât medicii care au consultat-o și au îngrijit-o au măturisit că „parcă are mai multe vieți”, spunând chiar că revenirea spectaculoasă a marii actrițe este un mic miracol!

A doua zi după ce a fost internată de urgență, Tamara nu numai că și-a revenit, dar și-a și sunat rudele, pentru a le liniști.

Vești despre starea de sănătate a Tamarei Buciuceanu Botez

„A spus că îi este poftă de plăcintă cu vișine și că se simte deja mai bine”, au precizat pentru Libertatea surse din cadrul familiei.

Vești despre starea de sănătate a Tamarei Buciuceanu Botez

Vă reamintim că, săptămâna trecută, Tamara Buciuceanu a fost internată de urgență la spital, prezentând simptomele unei afecțiuni cardiace. „Aceasta internare a survenit pe fondul decompensării unei boli cardiace mai vechi. Niște probleme cardiace mai vechi acutizate”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias, Silvius Negoiță.

Surse spitalicești au precizat însă că actrița ar fi avut și o infecție la plămâni, iar în urma acesteia au apărut complicații care au dus la internarea de urgență.

Publicat: 09 Oct. 2019, 09:52 News 3
Pe aceeași temă