Mama Alexandrei Macesanu a spus tot intr-un filmulet pe internet: „Alexandra traieste. Este in strainatate”

Publicat: 09 Oct. 2019, 09:43 News 4

Mama Alexandrei Macesanu a facut declaratii uluitoare intr-un filmulet postat pe internet. Femeia spune ca fiica ei traieste si crede ca este in strainatate.

Mama Alexandrei Macesanu noi declaratii. Deși specialiștii INML au descoperit ADN-ul Alexandrei Măceșanu în cuptorul improvizat de Gheorghe Dincă, iar el a declarat că le-a răpit și le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, familiile celor două adolescente speră în continuare într-o minune.

Mama Alexandrei Macesanu noi declaratii

Ancheta continuă în cazul Caracal, iar mama Alexandrei crede în continuare că fiica ei este în viață. Într-un video publicat pe Facebook de Alexandru Cumpănașu, femeia a vorbit despre cazul dispariției copilei care ar fi trebuit să împlineacă 16 ani recent.

Mama Alexandrei Macesanu noi declaratii

„Eu cred cu tărie că Alexandra mea va intra într-o zi pe poartă. Că o vom găsi. Asta îmi spune inima. Că Alexandra nu este moartă, eu așa cred. În ciuda ADN-ului pe care îl pot confirma ăștia pe baza dinților. Alexandra este vie. Eu cred că este luată și dusă mai departe în străinătate. Dincă e un simplu pion”, a mai spus mama Alexandrei Măceșanu.

Publicat: 09 Oct. 2019, 09:43 News 4
Pe aceeași temă