Oana Lis a făcut anunțul: ”Sunt în carantină!”

Publicat: 28 Feb. 2020, 08:34 Vedete

Oana Lis a făcut anunțul! Oana, soția lui Viorel Lis, este cu adevărat una dintre blondinele din showbiz care și-a cultivat o personalitate aparte. Recent, însă, a ținut să facă și o glumă pe tema coronavirusului.

Oana Lis a postat pe rețelele de socializare o imagine în timp ce apărea foarte elegantă îmbrăcată, luând prânzul la un restaurant din Capitală. Cu broccoli și pulpe de pui în față, Oana Lis a scris că se află ”în carantină”.

”Breaking news!!! Eu sunt în carantină!!!😉😜🤪Revin cu detalii!!! Detalii picante!!!😂🤪😜”, a scris Oana Lis pe Facebook în dreptul unei imagini cu ea într-un restaurant.

Oana Lis, violată de tatăl ei

De la 12 pana la 14 ani, vedeta a fost violata de propriul tata. In plus, barbatul facea scandaluri des. Chiar isi punea fiica sa il omoare.

„Mă punea să mănânc de unde mâncau animalele. Mă punea să îl omor, într-o zi s-a dat cu benzină şi mi-a spus mie să îi dau foc. Am vrut să mă omor şi pe mine şi să îl omor şi pe el. Lucrurile astea le-am vorbit eu cu mine, cu Dumnezeu şi cu tatăl meu. Acum mă simt mai puternică şi pot să vorbesc.

Doar cine a trecut printr-un viol ştie cum e. La mine sunt 24 de ani de atunci şi e prima dată când pot să vorbesc despre asta. În România acesta este un subiect tabu. Tatăl meu, pentru că nu m-a ajutat nimeni să îl bag la puşcărie, a început o relaţie cu o altă femeie şi a început să o abuzeze şi pe fiica ei, de 14 ani. Eu aveam 12 ani când a început.

Tatăl meu, în care aveam mare încredere ca orice copil, îmi spunea că e normal, că aşa trebuie să îşi înveţe taţii fetele. Iar eu credeam. Până la 14 ani, când am ajuns la liceu şi mi-am dat seama că nu e aşa. Eu cred că mama bănuia, dar nu a avut curaj să facă ceva. Tatăl meu nu şi-a cerut niciodată iertare în faţa mea. Lumea m-a condamnat pentru că nu l-am chemat la nunta mea.

Oana a fost un copil abuzat

Mătuşa mea m-a întrebat de ce nu l-am chemat pe tata la nuntă, i-am spus că m-a abuzat sexual şi mi-a spus: „Poate ţi s-a părut”. Mi-a furat copilăria, plăcerea primului sărut cu un băiat. Acum 24 de ani, când eu aveam 12 ani, nu vorbea nimeni despre sex, fetele se jucau cu păpuşi. Nu era ca acum. Mă bătea nonstop.

La vremea respectivă voiam să mă sinucid, am şi încercat, dar credinţa că voi avea o viaţă mai bună, un viitor, m-au împiedicat. Mă teroriza, îmi spunea că dacă spun ceva se va sinucide şi că eu voi face păcatul suprem. Eu începusem să îmi dau seama că normal e să se culce cu mama mea, nu cu mine. Când eşti copil, e foarte uşor să fii manipulată psihic, mai ales de un om în care ai încredere.

Eu atunci nu aveam cu cine să vorbesc, mama era bolnavă, de psihologi nici nu se punea problema, cu bunica şi mătuşile mele nu puteam să discut despre aşa ceva. Eu dacă l-aş vedea pe taică-mea violat de un homosexual timp de doi ani, nemâncat, bătut şi schingiuit, atunci aş considera că sunt răzbunată.

Îmi era frică de el, el făcuse 7 ani de puşcărie pentru tentativă de omor. Îmi spunea că îmi taie mâinile, picioarele”, a mărturisit Oana, la „Un show păcătos”, in urma cu 4 ani.

Publicat: 28 Feb. 2020, 08:34 Vedete
Pe aceeași temă